Speelkledenwinkel.nl
contact   gratis verzending   zichtservice   sale
info@speelkledenwinkel.nl   Gratis verzending   Zichtservice   Sale
 
Winkelwagen 0 artikelen - € 0,00
Doorzoek site

Webshop tijdelijk gesloten

Beste bezoekers en klanten,

Wegens reorganisatie en groot technisch onderhoud is de Speelkleden Winkel tijdelijk gesloten. Onze webwinkel kan nog steeds bezocht worden, maar het is momenteel helaas niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Bedankt voor jullie begrip en onze excuses voor het ongemak.

Het Team van Speelkledenwinkel.nl

Zichtservice, Ruilen & Retourneren

Je kunt jouw favoriete speelkleed eerst thuis op je gemak bekijken. 
Zichttermijn
Voor alle speelkleden geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het bestelde artikel in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het speelkleed bekijken c.q. beoordelen.
Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
Retourneren
Mocht het zijn dat het speelkleed niet bevalt, dan kun je het retourneren. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen via tel.nr. 0575-000000. Wij zullen het artikel dan zo spoedig mogelijk laten afhalen. 
Je betaalt uitsluitend de verzend- en retourkosten (€ 50.00). Het restant bedrag storten wij bij ontvangst van de retournering terug op je rekening.
Bij retournering stellen wij als eis dat het speelkleed ongebruikt, schoon en in - voor zover redelijkerwijs mogelijk - de originele verpakking bij ons terug dient te komen.
 

 

Kinderkamer vloerkleden en speelkleden

 

Wij vinden dat je 100% tevreden moet zijn met je aankoop, daarom biedt Speelkledenwinkel.nl je 2 weken zichtservice. Je kunt jouw favoriete vloer- of speelkleed dus eerst thuis op je gemak bekijken. 


Wil je jouw aankoop ontbinden NA ontvangst van je bestelling, dan mag je altijd gebruik maken van je herroepingsrecht.
Na ontvangst van het bestelde product heb je 14 werkdagen de tijd om je koop eventueel te ontbinden, zonder opgaaf van reden. Je kunt dit gemakkelijk doen door een korte e-mail te sturen naar info@speelkledenwinkel.nl of gebruik te maken van ons Contactformulier. Graag met vermelding van ons ordernummer.


Na ontvangst van je verzoek tot ruilen/retourzending, zullen wij het vloer/speelkleed zo spoedig mogelijk laten afhalen door onze vervoerder UPS. 
Je betaalt daarvoor uitsluitend de ophaalkosten a € 25.00. Het aankoopbedrag storten wij bij ontvangst van de retourzending terug op je rekening met aftrek van deze kosten. Ruilen voor een ander vloer- of speelkleed is gratis en hierbij nemen wij de ophaalkosten voor onze rekening. (Je kunt een artikel slechts 1x ruilen.)

Voor ruilen en retourneren van artikelen geldt dat deze in de originele staat, ongebruikt, schoon en (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking bij ons terug dienen te komen. 

 

 
 
 

Gratis nieuwsbrief

  Laatste nieuws, trends en knalprijzen voor de liefhebbers van originele (speel)kleden.
 
       

Algemene informatie

Service

Product informatie

Onze kindervloerkleden zijn allergie-vriendelijk en kindveilig.

Over ons
Onze merken
Betalen, Bezorgkosten &
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy Policy & Cookies
Disclaimer / Copyright
Sitemap

Contact
Mail ons
Zichtservice
Ruilen & Retourneren

Espirelle Acryl
Onderhoud & Reiniging
Keurmerken en certificaten
Arte Espina
Brink & Campman
Harlequin
Scion
Nieuws & Acties
BLOG

De vloerkleden in onze collectie zijn uitvoerig getest op schadelijke stoffen.
Ze zijn op ambachtelijke wijze gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.  
De Arte Espina kindervloerkleden van Espirelle acryl zijn gecertificeerd met keurmerken van TÜV/TFI en/of het OEKO-TEX® kwaliteitslabel. Een veilig gevoel.

De Speelkleden Winkel op FACEBOOK          De Speelkleden Winkel op PINTEREST          Helpdesk          

 
speelkledenwinkel © Copyright KimmicK | Bij een bestelling gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden | Alle prijzen inclusief BTW | Webdesign: Art of Creations | Improved by: MagentoPlaza speelkledenwinkel