Speelkledenwinkel.nl
contact   gratis verzending   zichtservice   sale
info@speelkledenwinkel.nl   Gratis verzending   Zichtservice   Sale
 
Winkelwagen 0 artikelen - € 0,00
Doorzoek site

Webshop tijdelijk gesloten

Beste bezoekers en klanten,

Wegens reorganisatie en groot technisch onderhoud is de Speelkleden Winkel tijdelijk gesloten. Onze webwinkel kan nog steeds bezocht worden, maar het is momenteel helaas niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Bedankt voor jullie begrip en onze excuses voor het ongemak.

Het Team van Speelkledenwinkel.nl

Arte Espina kindervloerkleden zijn anti-allergeen en volkomen veilig voor kinderen


Als ouder is een bewijs dat producten onschadelijk zijn voor de gezondheid van je kind, vanzelfsprekend een belangrijke factor bij het maken van een aankoopbeslissing.  Daarom is het goed om te weten dat Arte Espina acryl speelkleden zijn gecertificeerd met wereldwijd erkende keurmerken zoals het gerenommeerde OEKO-TEX® kwaliteitslabel en/of TÜV/TFI certificaat.


Betrouwbaar en veilig, ook voor de allerkleinsten

Door toekenning van deze keurmerken kun je er zeker van zijn dat de speelkleden geen milieuvervuilende stoffen bevatten, geen stofoverlast veroorzaken, er geen sprake is van kinderarbeid en dat medewerkers een goede en veilige werkplek hebben. Doordat SpeelkledenWinkel.nl heeft gekozen voor producten met deze keurmerken, koop je dus een gegarandeerd veilig en kwalitatief hoogstaand vloerkleed voor de baby- of kinderkamer. Een gerust gevoel voor ouders, die het beste willen voor hun kind.

 

Kindveilig door Oeko-Tex keurmerkOeko-Tex® kwaliteitslabel voor gifvrije speelkleden

OEKO-TEX keurmerk voor kindveilige kindervloerkledenKindervloerkleden met het OEKO-TEX® keurmerk zijn uitvoerig getest op schadelijke en chemische stoffen. Dat betekent dat je kindervloerkleden met dit label kunt vertrouwen en dat ze 100% veilig zijn voor jouw kind(eren).
De mascotte van Oeko-Tex heeft ook een eigen website: Texoloti:  Je vind er alle informatie over dit label, in begrijpelijke taal.
De website is ook heel leuk voor kinderen.

 

 

Spelen in een gifvrije omgeving

TUV-TFI KEURMERK - kindveilige kindervloerkledenAlle Arte Espina speelkleden gemaakt van Espirelle Acryl zijn kindveilig. De keurmerken garanderen de aanschaf van een een kindervloerkleed van zeer hoge kwaliteit, dat bijzonder veilig is en geen gevaar oplevert voor de gezondheid. Je kunt je kind er dus met een gerust gevoel op laten spelen!

De kinderkamer vloerkleden worden onder zeer goede sociale omstandigheden gemaakt. Dit gaat op ambachtelijke wijze: de collectie is zorgvuldig met de hand gemaakt. Het allergie vriendelijke Espirelle acryl zorgt er voor dat de kindervloerkleden aangenaam zacht aanvoelen en bijzonder slijtvast zijn. Bovendien zijn kinderkamer vloerkleden van dit materiaal erg gemakkelijk in onderhoud. De unieke eigenschappen van het Espirelle garen maken het mogelijk om de meeste vlekken simpelweg te reinigen met water.

 

 
 
 

Gratis nieuwsbrief

  Laatste nieuws, trends en knalprijzen voor de liefhebbers van originele (speel)kleden.
 
       

Algemene informatie

Service

Product informatie

Onze kindervloerkleden zijn allergie-vriendelijk en kindveilig.

Over ons
Onze merken
Betalen, Bezorgkosten &
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy Policy & Cookies
Disclaimer / Copyright
Sitemap

Contact
Mail ons
Zichtservice
Ruilen & Retourneren

Espirelle Acryl
Onderhoud & Reiniging
Keurmerken en certificaten
Arte Espina
Brink & Campman
Harlequin
Scion
Nieuws & Acties
BLOG

De vloerkleden in onze collectie zijn uitvoerig getest op schadelijke stoffen.
Ze zijn op ambachtelijke wijze gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.  
De Arte Espina kindervloerkleden van Espirelle acryl zijn gecertificeerd met keurmerken van TÜV/TFI en/of het OEKO-TEX® kwaliteitslabel. Een veilig gevoel.

De Speelkleden Winkel op FACEBOOK          De Speelkleden Winkel op PINTEREST          Helpdesk          

 
speelkledenwinkel © Copyright KimmicK | Bij een bestelling gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden | Alle prijzen inclusief BTW | Webdesign: Art of Creations | Improved by: MagentoPlaza speelkledenwinkel