Speelkledenwinkel.nl
contact   gratis verzending   zichtservice   sale
info@speelkledenwinkel.nl   Gratis verzending   Zichtservice   Sale
 
Winkelwagen 0 artikelen - € 0,00
Doorzoek site

Webshop tijdelijk gesloten

Beste bezoekers en klanten,

Wegens reorganisatie en groot technisch onderhoud is de Speelkleden Winkel tijdelijk gesloten. Onze webwinkel kan nog steeds bezocht worden, maar het is momenteel helaas niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Bedankt voor jullie begrip en onze excuses voor het ongemak.

Het Team van Speelkledenwinkel.nl

Veilig kindertapijt door keurmerken & certificaten

 

Arte Espina is de enige speelkleden fabrikant in Europa met een officieel TÜV-keurmerk voor anti-allergeen kindertapijt.

 

TUV-gekeurde kinderkamer vloerkleden, anti-allergeen.SpeelkledenWinkel heeft heel bewust gekozen voor de speelkleden collectie van Arte Espina, die als enige in Europa officieel gecertificeerd is als “anti-allergeen”.  Het keurmerk van de wereldwijd erkende TÜV onderstreept de duurzaamheid, de aandacht die is besteedt aan details en garandeert een veilig vloerkleed voor babies en kinderen.

 

De TÜV is een onafhankelijke, Duitse organisatie die zich bezighoudt met het testen en beoordelen van consumentenproducten aan de hand van eigen kwaliteitsnormen die bekend staan als de strengste ter wereld.  Voor de beoordeling van de TÜV worden uitgebreide, wetenschappelijk verantwoorde tests uitgevoerd, waaronder op de aanwezigheid van schadelijke stoffen en materialen die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Om de expertise op een hoog niveau te houden neemt TÜV Rheinland actief deel aan nationale en internationale congressen.

TÜV-TFI gekeurd kindertapijt
Vloerkledenproducent en –ontwikkelaar Arte Espina ziet haar inspanningen om veilige, duurzame kwaliteitsproducten te ontwikkelen, bekroond met speelkleden die volgens de TÜV/TFI-normen voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Elk speelkleed wordt getest op o.a. kwaliteit, schadelijke stoffen, emissies en geur.


Dit wereldwijd erkende, als best beoordeelde, keurmerk onderstreept de duurzaamheid van het kindertapijt.
Voor consumenten betekent dit certificaat een garantie op maximale kwaliteit en een veilige ondergrond voor het spelende kind.

 

Arte Espina speelkleden zijn geschikt voor kinderen met allergische aandoeningen.anti-allergie speelkleden van speelkledenwinkel.nl

Veilig spelen op anti-allergisch kindertapijt

Steeds meer kinderen ontwikkelen een allergie voor bepaalde materialen en stoffen. Het TÜV-certificaat garandeert dat de in speelkleden verwerkte materialen de kans op een allergische reactie van je kind tot een minimum beperken. Bovendien wordt het materiaal, dat immers rechtstreeks en langdurig in contact komt met de huid, dermatologisch getest.

 

Hoge fijnstof concentraties in de lucht zijn aantoonbaar als gezondheidsbedreigende oorzaken van allergieën. Overgevoelige kinderen moeten worden beschermd tegen het schadelijke fijnstof binnenshuis. Speelkleden die het TÜV-keurmerk dragen hebben daarmee het certificaat “geschikt voor kinderen met allergie”. Er wordt o.a. getest op schadelijke uitstoot van organische bestanddelen zoals bateriesites, schimmelsites en insecticiden alsmede slijtagetesten om ook de emissie van de eigen bestanddelen te kunnen vaststellen.

 

Oeko-Tex® certificaat

Voor veel ouders is een bewijs dat producten onschadelijk zijn voor de gezondheid, een steeds belangrijker factor bij het maken van een aankoopbeslissing.  Daarom is het goed te weten dat Arte Espina speelkleden naast het TUV en TFI keurmerk, ook het Öko-Tex Standard 100 ® label dragen;  het keurmerk dat garanties geeft op het gebied van gezondheid. Door toekenning van dit certificaat kun je er Oeko-Tex-certificaatzeker van zijn dat deze speelkleden geen milieuvervuilende stoffen bevatten, geen stofoverlast veroorzaken, er geen sprake is van kinderarbeid en dat medewerkers een veilige werkplek hebben. 

 

Bij Speelkledenwinkel.nl koop je dus een gegarandeerd veilig en kwalitatief hoogstaand product. Een gerust gevoel voor ouders, die het beste willen voor hun kind.

 

 

 
 
 

Gratis nieuwsbrief

  Laatste nieuws, trends en knalprijzen voor de liefhebbers van originele (speel)kleden.
 
       

Algemene informatie

Service

Product informatie

Onze kindervloerkleden zijn allergie-vriendelijk en kindveilig.

Over ons
Onze merken
Betalen, Bezorgkosten &
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy Policy & Cookies
Disclaimer / Copyright
Sitemap

Contact
Mail ons
Zichtservice
Ruilen & Retourneren

Espirelle Acryl
Onderhoud & Reiniging
Keurmerken en certificaten
Arte Espina
Brink & Campman
Harlequin
Scion
Nieuws & Acties
BLOG

De vloerkleden in onze collectie zijn uitvoerig getest op schadelijke stoffen.
Ze zijn op ambachtelijke wijze gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.  
De Arte Espina kindervloerkleden van Espirelle acryl zijn gecertificeerd met keurmerken van TÜV/TFI en/of het OEKO-TEX® kwaliteitslabel. Een veilig gevoel.

De Speelkleden Winkel op FACEBOOK          De Speelkleden Winkel op PINTEREST          Helpdesk          

 
speelkledenwinkel © Copyright KimmicK | Bij een bestelling gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden | Alle prijzen inclusief BTW | Webdesign: Art of Creations | Improved by: MagentoPlaza speelkledenwinkel