Speelkledenwinkel.nl
contact   gratis verzending   zichtservice   sale
info@speelkledenwinkel.nl   Gratis verzending   Zichtservice   Sale
 
Winkelwagen 0 artikelen - € 0,00
Doorzoek site

Webshop tijdelijk gesloten

Beste bezoekers en klanten,

Wegens reorganisatie en groot technisch onderhoud is de Speelkleden Winkel tijdelijk gesloten. Onze webwinkel kan nog steeds bezocht worden, maar het is momenteel helaas niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Bedankt voor jullie begrip en onze excuses voor het ongemak.

Het Team van Speelkledenwinkel.nl

Disclaimer

 

Speelkledenwinkel.nl is eigendom van en uitgegeven door KimmicK. Alle rechten voorbehouden.

Wij besteden onze uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de inhoud van onze webwinkel. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Speelkledenwinkel.nl  alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, partners en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

 

Copyright en inhoud

© The WebMachine 2011Alle speelkleden designs, detail- en sfeerfoto’s zijn internationaal geregistreerd en vallen onder het copyright van de respectievelijke (kinder)vloerkleden producenten.

Niets van Speelkledenwinkel.nl of uit brochures, flyers, advertenties en overige publicaties mag zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming worden gekopieerd dan wel worden opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of op enige andere wijze.

Het auteursrecht c.q. intellectuele eigendomsrecht van de in deze webwinkel gebruikte teksten ligt bij Speelkledenwinkel.nl (tenzij bronvermelding is opgegeven) en valt onder copyright. Onrechtmatige reproductie; het overnemen, aanpassen, vertalen, bewerken van gehele of gedeeltelijke webteksten, in welke vorm of op welke manier dan ook, is streng verboden tenzij voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend door auteur. Citeren uitsluitend met bronvermelding.

Plagiaat zal worden gedetecteerd en hiertegen zullen wettelijke stappen worden ondernomen. Alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten zullen op plagiaatnemer worden verhaald.

 

Afbeeldingen

De op deze website afgebeelde kleuren, texturen, en afbeeldingen in het algemeen, kunnen ten gevolge van individuele computerscherminstellingen enigszins afwijken van de  werkelijkheid. Speelkledenwinkel.nl draagt voor eventuele gevolgen vanwege deze visuele afwijkingen geen verantwoordelijkheid.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn per stuk inclusief BTW.  Speelkledenwinkel.nl behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen, indien dit nodig mocht zijn.

 

Persoonsgegevens

De aan ons opgegeven persoonsgegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

 

Externe informatie

Deze webwinkel bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

 

 
 
 

Gratis nieuwsbrief

  Laatste nieuws, trends en knalprijzen voor de liefhebbers van originele (speel)kleden.
 
       

Algemene informatie

Service

Product informatie

Onze kindervloerkleden zijn allergie-vriendelijk en kindveilig.

Over ons
Onze merken
Betalen, Bezorgkosten &
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy Policy & Cookies
Disclaimer / Copyright
Sitemap

Contact
Mail ons
Zichtservice
Ruilen & Retourneren

Espirelle Acryl
Onderhoud & Reiniging
Keurmerken en certificaten
Arte Espina
Brink & Campman
Harlequin
Scion
Nieuws & Acties
BLOG

De vloerkleden in onze collectie zijn uitvoerig getest op schadelijke stoffen.
Ze zijn op ambachtelijke wijze gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.  
De Arte Espina kindervloerkleden van Espirelle acryl zijn gecertificeerd met keurmerken van TÜV/TFI en/of het OEKO-TEX® kwaliteitslabel. Een veilig gevoel.

De Speelkleden Winkel op FACEBOOK          De Speelkleden Winkel op PINTEREST          Helpdesk          

 
speelkledenwinkel © Copyright KimmicK | Bij een bestelling gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden | Alle prijzen inclusief BTW | Webdesign: Art of Creations | Improved by: MagentoPlaza speelkledenwinkel