De nieuwste vloerkleden van Sanderson zijn als eerbetoon vernoemd naar St. Ives, de populaire badplaats in Cornwall, Engeland. Zowel in 2010 als 2011 kreeg deze schilderachtige oude stad de prijs "Best UK Seaside Town". Met zijn fijne goudkleurige stranden, heldere water en milde subtropische klimaat een heerlijke plek om te verblijven, te genieten, uit te rusten en nieuwe energie op te doen. Een wandeling door de straten met prachtige oude huizen en vele kunstgaleries is een bijzondere ontdekking.


Huizen van St. Ives

 

St. Ives huizen als thema voor een vloerkleed

De zo typerende St. Ives huizen zijn op een bijzondere wijze vormgegeven in de nieuwste vloerkleden uit de Sanderson collectie. De luxe kleden roepen herinneringen op aan vakanties in romantische slaapkamers. Handgemaakt van 100% zuiver scheerwol en met de wereldwijd bekend staande topkwaliteit van dit merk met haar typisch Engelse stijl in stoffen, behang en een breed scala aan woonaccessoires. 


St. Ives vloerkleed | Sanderson


Om de St Ives sfeer in je eigen interieur binnen te halen, kun je kiezen uit 2 prachtige kleurvarianten van deze nieuwe vloerkleden collectie, in een lichte en een donkere variant. Gemaakt van 100% wol, vertaalt deze serie van handgetufte en Axminster-weefgetouw geweven vloerkleden zich in een opvallende grafische weergave van huizen in St. Ives. Aangeboden in Sanderson's kenmerkende stijl, zijn deze karpetten een perfecte aanvulling op de stoffen en behangen in de Sanderson collecties, en zullen een vleugje instant glamour in elk interieur brengen. Ze geven tiener- en kinderkamers direct een warme, aangename en sfeervolle uitstraling.

 

St. Ives vloerkleed creme  Sanderson vloerkleed St Ives huizen


Kunstenaars houden van St. Ives. Jarenlang was deze bijzondere plek net zo beroemd als Parijs. St. Ives is  is een wereldwijd gerenommeerd centrum voor kunst, je vind er mooie ambachtelijke winkeltjes en betoverende galerijen waarvan de inspirerende kunst in het Tate St. Ives tentoonstelling het toppunt is.