Vossen in de kinderkamer


Dat de vosjestrend nog lang niet voorbij is, bewijst de populariteit van vossen in kinderkamer land. De vos is stoer en tijdloos voor zowel de jongenskamer als meisjeskamer. Elk kind geniet van spelen in het bos, maar ook van sprookjes en verhalen waarin bosdieren voorkomen. Niet voor niets is kinderkamer thema “Bosdieren” erg geliefd. Denk maar aan de trendy muurstickers met vossen, herten, uilen etcetera.

 

Maak kennis met Arte Espina's "Meneer de Vos"

Kindervloerkleden fabrikant Arte Espina speelde handig op de populariteit van vosjes in de kinderkamer, in de vorm van een prachtig speelkleed waarop dit bijzondere bosdier staat afgebeeld. Meneer de Vos krijgt van tijd tot tijd bezoek van zijn vriendje de Uil, die zijn kleintjes verstopt in een boom. Open de vilten klep en je ziet het schattige baby uiltje zitten, een geweldig leuk detail! 


 

Vos speelkleed met Oeko-Tex keurmerk - veilig voor kinderen

"Meneer de Vos" is een heerlijk zacht, fantasie stimulerend kindervloerkleed, dat met de hand gemaakt is van het allergie-vriendelijke Espirelle Acryl. Dit onder eigen beheer door Arte Espina ontwikkelde garen is bijzonder sterk, heeft een lange levensduur en is hypo allergeen. Dat betekent: bijzonder geschikt voor gevoelige kinderen die last hebben van astma of een allergie. Het toegekende OEKO-TEX® keurmerk garandeert 100% kindveiligheid. 

 

Met zijn lange, dikke staart, typerende rode vacht en witte bef, zijn vossen echt bijzondere dieren. In fabels wordt Meneer de Vos altijd afgeschilderd als slim en sluw. Vossen wekken bewondering door hun slimheid en zorgeloze aard. Meestal worden ze dan ook sympathiek gevonden en vormen een onuitputtelijke inspiratiebron voor kinderen. 

 

Het is nog best een klus om voor kinderen een leuke thema-kamer te verzinnen. Een kamer met bos thema is van alle tijden, niet afhankelijk van trends en spreekt zowel jongens als meisjes aan. Van alle bosdieren vinden wij persoonlijk de vos er echt uitspringen!
 

 


Meer vossen vloerkleden bekijken?

Ontdek de hippe Mr FOX van Scion, verkrijgbaar in 4 verschillende kleurvariaties: Mr Fox Aqua in lichtblauw, Mr FOX Mustard in mostergroen, Mr FOX Cinnamon in kaneel en de allernieuwste Mr FOX Zilver in trendy zilvergrijs.