Bij kinderkamer vloerkleden heb je tegenwoordig een enorme keuze. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop als kindervloerkleed. Van piratenspeelkleden tot een vlinder speelkleed, van dieren speelkleden tot speelkleden die het spelen stimuleren. Eén van deze leerzame vloerkleden op de kinderkamer zijn de Arte Espina puzzel speelkleden.

 

Een puzzel speelkleed bestaat uit losse delen in plaats van één geheel. De losse puzzelstukken zijn over het algemeen op verschillende manieren te combineren, waardoor er continu een nieuw speelkleed ontstaat. De fantasieën van je kind worden geprikkeld en aan het werk gezet. Je kind krijgt spelenderwijs het puzzelen onder de knie en bovendien creëert hij of zij zelf keer op keer een verrassend nieuw ontwerp. Een puzzel speelkleed als vloerkleed op de kinderkamer is met recht buitengewoon leuk, uniek en leerzaam.              


Soorten puzzel vloerkleden op de kinderkamer

Tussen onze bijzondere Arte Espina kinder- en tienerkamer vloerkleden, vind je eveneens een mooie collectie puzzel speelkleden. Een stoer puzzel speelkleed met auto’s voor jongens of een lief puzzel speelkleed met beertjes voor meisjes. 

 

Anti-slip & TÜV/TFI keurmerk

Allergie vriendelijk en volkomen veilig voor baby's en kleine kinderen.Alle puzzelkleden beschikken over een anti-sliplaag, zodat de stukken niet gaan schuiven en ook uitglijders worden voorkomen. Daarnaast zijn alle Arte Espina kindervloerkleden, alsmede de tienerkamer vloerkleden slijtvast, anti-allergeen en onderhoudsvriendelijk. De puzzel speelkleden zijn volkomen veilig voor kinderen vanwege het TÜV/TFI keurmerk en kunnen bovendien gemakkelijk worden meegenomen, bijvoorbeeld wanneer je kindje uit logeren of mee op vakantie gaat.

 

Ben je op zoek naar een origineel, leerzaam en leuk (kraam)kado?

Een Arte Espina puzzel speelkleed brengt je absoluut wat je wenst én brengt jouw (klein)kind gegarandeerd urenlang speelplezier. 

 

Protected by Copyscape Plagiarism Finder