♥ Valenstijnsdag ♥ is dé dag om even stil te staan bij al diegenen waar je van houd en die je leven gelukkig en compleet maken. Valentijn staat voor extra aandacht voor elkaar, extra lief zijn en dat laten merken door een mooi cadeau of lief gebaar.

 

Heerlijk om degene waar je dol op bent, te verwennen op 14 februari. Wat is er leuker om ook je kind(eren) iets bijzonders te geven op deze dag? Dat kan met iets kleins zoals dat ene hebbeding dat je zoontje of dochtertje al zo lang wilde hebben voor de kinderkamer, of met extra tijd samen zoals een middag (hartvormige) pannenkoeken bakken of een lekkere lange wandeling door het bos.

 

Wij van Speelkledenwinkel zijn dol op ♥ Valentijnsdag en houden van 11 t/m 17 februari VALENTINE WEEK: Je ontvangt 10% korting op een selectie hele bijzondere vloerkleden. Klik hier om de actie te bekijken.

 

Bijzondere Valentijn cadeautjes voor kinderen

Tussen de vele bijzondere, gekke en lieve Valentijnscadeautjes die er online te vinden zijn, hebben wij er een paar opvallende voor je uitgelicht:

 

Een hart van schoolbordstof, waar je zelf een leuke tekst op kunt schrijven (links) van handmadespecials.nl of een lief kinderkamer lampje, waarbij je garen in de lievelingskleur van je kind er doorheen kunt rijgen (rechts), van zeldzaammooi.com.

 

Originele, lieve kaart in zachte pasteltintjes voor vriendjes en vriendinnetjes - van Etsy/APairOfPears.

 

En wat dacht je van een kant-en-klaar Valentijnsdag pakket met alle ingrediënten voor een selfmade cadeau? Te koop bij dreamkey.nl.

 

Voor een (zelfgemaakt) Valentijnskadootje dat je kind aan zijn of haar liefje wil geven, maken lieve labels en mooi inpakpapier het helemaal af. Je kunt ze gratis downloaden bij moodkids.nl, uitprinten en aan de slag!

 

Helemaal top vinden wij deze fair trade uilmuts, handgebreid in zachtblauw van 100% katoen. Met liefde gemaakt door vrouwen uit Bangladesh en samen met een bijpassende rammelaar te koop bij atelierkiddies.nl.

 

Lieve gekleurde houten hartjes voor op het magneetbord vinden we altijd leuk! In 8 verschillende kleuren bij studioblomm.com.


 Of verstuur online cadeautjes met leuke Valentijnskaartjes via de kado-app van Lief Lifestyle.
 

Tenslotte kun je altijd nog iets zelf maken, zoals dit sfeervolle Valentijnshart van lieve roze knoopjes!

 

HAPPY VALENTINE!