Jong wonen is synoniem met speelse en eigenzinnige inrichting. Doordat veel jongeren ofwel nog thuis bij hun ouders wonen, ofwel zelfstandig in een kleine ruimte, is het niet gemakkelijk daar een eigen "twist" aan te geven. Decoreren met veelal kleine accessoires, maakt de ruimte eerder kleiner. Kies daarom voor hooguit 1 of 2 thema's en houdt daaraan vast. Doordat de inrichting op elkaar aansluit, oogt de ruimte veel ruimer en volwassener. Grafische elementen geven direct een karaktervolle boost aan het interieur, zoals het nieuwste Lexis vloerkleed van Arte Espina.


Arte Espina typografie vloerkleed LEXIS


Grafische elementen in je interieur

Typografie is tijdloos maar past wonderwel in het moderne, jonge interieur. Letters en teksten zijn momenteel helemaal hot; ze voegen een stoer element toe aan het interieur. Voorbeelden van deze grafische trend zijn houten letters (van mini tot mega), letters met verlichting (zoals gezien in woonbladen als VT Wonen), typografie toegepast in behang of mooie teksten die je met maskingtape op de muur plakt.
 

Een mooi thematisch vloerkleed kan wonderen doen voor een kleine ruimte

Het typografische stukje artwork van design vloerkleed LEXIS biedt je niet alleen een heerlijke relaxplek, de warme kleurcombinaties maken je woonruimte speels en persoonlijk. Dit Arte Espina design vloerkleed is superzacht om lekker languit op te liggen, milieuvriendelijk geproduceerd en daarnaast geschikt voor mensen die allergisch zijn.


 


De LEXIS vloerkleden zijn een exclusief ontwerp van Shoba Modha, lid van het Arte Espina Design Team. Inspiratie en de hotste trends worden o.a. opgedaan op internationale beurzen. Nieuwe inzichten en trends in de markt worden door een vaste groep designers toegepast in de ontwikkeling van oogstrelende creaties. Speels of ingetogen, abstract of fantasievol – Arte Espina is altijd goed voor een verrassing op het gebied van creatief, sfeervol  wonen.

 

 

 

Fotobronnen:
Beeld 1: Speelkledenwinkel.nl. Beeld 2: Onekindesign.com. Beeld 3: Bloglovin.com. Beeld 4: Ylvaskarp.se. Beeld 5: Speelkledenwinkel.nl