Click to play this Smilebox scrapbook
 LET OP: Het duurt even voordat alle foto's zijn geladen. Even geduld dus...
 

Geef je kind warme voetjes!


SpeelkledenWinkel.nl maakt van Warme Truiendag “Warme Voetendag” en geeft
10% EXTRA KORTING op alle kindervloerkleden!

 

Brrr… het is koud in de kinderkamer. .. Geef je kindje warme voetjes met onze zachte speelkleden en profiteer t/m 9 februari van een tijdelijke extra kassakorting!   Een kindervloerkleed isoleert en zorgt voor een aangenaam warme, zachte ondergrond om op te spelen. In veel kinderkamers ligt een harde, gladde vloer zoals laminaat. Gewoon omdat het heel erg praktisch is. Een nat sopje en de boel is weer hygiënisch en schoon. Toch zit er – vooral in deze koude wintermaanden – ook een nadeel aan: het is heel koud voor de kleine kindervoetjes.

KORTINGSACTIE kinderkamer vloerkleden


Kinderen willen graag op de grond spelen, of dat nu in hun eigen kinderkamer is of in de speelhoek in de woonkamer. Wij als ouders willen echter ook zuiniger omgaan met energie en zetten de verwarming dan ook steeds vaker een graadje lager. Beter voor onze portemonnee én voor het milieu.

 

Een spelend kind krijgt het daardoor wel een stuk kouder – warmte stijgt naar boven dus de vloer blijft meestal koud. Zelfs een warme trui helpt dan niet veel… Met zachte, isolerende kindervloerkleden geef je jouw kindje een lekkere warme speelplek én warme voetjes!

 

SpeelkledenWinkel.nl geeft in het kader van Warme Truiendag (de nationale energiebesparingsactie van Het Klimaatverbond & Greenchoice) 10% EXTRA KORTING op de gehele speelkleden collectie! 

 

Gebruik de code warmetruiendag  bij je bestelling en ontvang 10% extra korting!


Bekijk de actie

De 10% extra kassakorting actie loopt t/m zaterdag 9 februari a.s.