Speelkleden, elke kinderkamer kan er wel één gebruiken. Een kleurrijk vloerkleed waarmee je de kamer in een handomdraai pimpt. Een leerzaam speelkleed om op te spelen of een hoogpolig tapijtje waar je heerlijk op weg kunt dromen.


Een kindervloerkleed naast het bed zorgt ervoor dat kinderen op een lekkere warme, zachte ondergrond terechtkomen wanneer ze uit hun bedje springen. Ze maken een kinderkamer ook vooral erg gezellig en zijn verkrijgbaar in tal van soorten, maten, vormen, kleuren, afbeeldingen en merken. Bij de Speelkledenwinkel vind je ze allemaal.


Wollen kindervloerkleed Harlequin Reggie Robot


Harlequin speelkleden

Het Britse bedrijf Harlequin is verantwoordelijk voor de sprookjesachtige mooie wollen speelkleden, ambachtelijk gemaakt van zuiver scheerwol. Kenmerken van dit merk zijn de kleuren en patronen die zij gebruiken. De fantasierijke, grappige en vooral kleurrijke afbeeldingen in combinatie met de luxueuze textuur van de kindervloerkleden zorgen voor een donszacht gevoel aan de voetjes van je kids en speelplezier pur sang.


De Harlequin speelkleden zijn gemakkelijk in het onderhoud, bevatten geen schadelijke stoffen en passen perfect bij het bestaande Harlequin behang en hun stoffen. Enkele voorbeelden zijn: speelkleed 'Reggie Robot' met een stoer patroon van computer style robots, speelkleed 'Abacus' geïnspireerd op het ouderwetse telraam, of het schattige 'Home Tweet Home' speelkleed met een vogelhuis in zoete pastelkleuren.


Wollen kinderkamer vloerkleed Harlequin Abacus


Wollen kinderkamer vloerkleed Home Tweet Home | Harlequin


Arte Espina speelkleden

Een kinderkamer die is ingericht met veel gevoel voor stijl, kan niet zonder een Arte Espina speelkleed. De speelkleden zijn een waar kunstwerk op de vloer en trekken onmiddellijk de aandacht. De designer kindertapijten zijn trendy, vrolijk en verkrijgbaar in vele dessins en kleurenexplosies. Alle kleden zijn hand gemaakt, anti-allergeen, zijn gemakkelijk te onderhouden en kennen een hoge mate van comfort en kwaliteit. Dankzij het keurmerk van Oeko-Tex wordt bovendien de veiligheid en gezondheid van je gegarandeerd.


De collectie Arte Espina speelkleden is enorm. Enkele voorbeelden zijn: bloemen speelkleed 'Colourful Summer', Sam speelkleed 'Boerderijdieren', speelkleed 'Ark van Noach' en speelkleed 'Woef de Hond'.
 

SAM Speelkleed Boerderij Dieren  | 4157-52 


SAM Speelkleed Circus | Arte Espina

Brink & Campman speelkleden

De Brink & Campman speelkleden staan bekend om hun hoge kwaliteit en moderne design. De vloerkleden zijn handgemaakt van enkel en alleen de beste Japanse acryl garens. Hierdoor zijn de tapijten ook gemakkelijk in het onderhoud, zodat je kind jarenlang plezier kan beleven aan zijn/haar favoriete speelkleed. Alle speelkleden blinken uit in ambachtelijk vakmanschap en originaliteit, doordat er gebruik wordt gemaakt van prachtige, innovatieve structuren en mooie, levendige kleuren. Een Brink & Campman kindertapijt maakt je kinderkamer af! Enkele voorbeelden uit de collectie zijn: speelkleed 'Xian Kids Play'; een origineel ontwerp met cirkels en stippen in levendige kleuren of het bloemen speelkleed 'Xian Kids Fleur'.  


Brink & Campman kinderkamer vloerkleed Xian Kids Fleur