Tieners hebben hun eigen leefwereld met vrienden en vriendinnen, school, sport en hun eigen muziek.  Ze hebben heel duidelijke voorkeuren, idolen en verliefdheden.  De tienerkamer is dan ook dé plek die de eigen persoonlijkheid moet kunnen uitstralen. Met een zelfgekozen tienerkamer vloerkleed kan precies die sfeer gecreëerd worden, die past bij de typerende smaak en karakter. 


Arte Espina vloerkleed ‘Street Art’

Een bijzondere eyecatcher in menig tienerkamer:
straatkunst omgezet tot trendy vloerkleed, waarbij een gedetailleerd gezicht wordt getoond.
 

Een stoer jongenshoofd kijkt je brutaal aan, waarbij de huidige trend in Maori tatoeages is meegenomen in het ontwerp.
De horizontale kleurrijke lijnen die er doorheen lopen zorgen voor een smaakvol geheel.

 

Onderscheidend in design en kwaliteit


Zoals we gewend zijn van Arte Espina is de kwaliteit beduidend onderscheidend in vergelijking met andere merkvloerkleden; Door toekenning van zowel het TüV/TFI als OEKO-TEX® keurmerk  ben je verzekerd van de allerbeste materialen, is een vloerkleed getest op mogelijke schadelijke stoffen en weet je zeker dat de mensen op de werkvloer een veilige, goede productieplek hebben.

 

Tienerkamer vloerkleed Street Art mag door het originele ontwerp en eigentijdse kleurgebruik met recht een design vloerkleed genoemd worden.
Het kleed is bovendien goed bestand tegen eventuele vlekken en daarnaast anti-allergeen. Een bijzonder opvallend ontwerp uit de Trendy Line collectie!