Parijs ligt aan je voeten met tienerkamer vloerkleed PARIS!VALENTIJN KORTING Omdat speelkleden niet alleen voor de allerkleinsten zijn, maar ook tieners graag hun kamer opfleuren met een zélfgekozen vloerkleed, biedt Speelkledenwinkel een unieke serie design vloerkleden voor tienerkamers.

 

De meest romantische uit de serie is tienerkamer vloerkleed PARIS, genoemd naar trendspotting Parijs. En niet alleen voor de laatste mode, de nieuwste parfums en de lekkerste wijnen… Van Montmartre tot Quartier Latin, van Saint-Germain tot Le Marais, de Parijse quartiers (wijken) hebben ieder hun eigen charme. Parijs is een openluchtmuseum met de van oorsprong tijdelijke Eiffeltoren als hét onbetwiste symbool.

 

Parijs is een stad waar je eens in je leven geweest moet zijn.  Je kunt er heerlijk winkelen, uitgebreid loungen op één van de vele gezellige terrassen of je onderdompelen in het uitgaan op z’n Frans met keuze uit vele bijzondere, hippe en originele café’s en horecagelegenheden. Vergeet niet de beroemde Champs Elysées, dé boulevard met bijna alle Franse modenamen of – als je van kleine boetiekjes en galerijen houdt – het 2e en 7e arrondissement.

 

Deze stad van de liefde pakt iedereen, van jong tot volwassen. Parijs ligt aan je voeten, maar dan letterlijk: in de vorm van een uniek, handgeknoopt tienerkamer vloerkleed! Verras je tienerdochter met vloerkleed Paris, met uitdagende mond in de kleuren van de Franse vlag en de Eiffeltoren als background. Trendbewuste tieners zullen jarenlang kunnen genieten van dit topkwaliteit speelkleed, dat aaibaar zacht is om lekker languit op te liggen en bovendien (lekker makkelijk) onderhoudsarm.

tienerkamer vloerkleed Paris van ARTE ESPINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>  Bekijk ook wereldstad vloerkleed LONDON