Een tapijt in de kinderkamer is een uitstekend idee. Kinderen hebben graag kleur om zich heen. Met een vloerkleed prikkel je de fantasie van je kindje en geef je ze alle ruimte om creatief te zijn. Spelen, ravotten, languit relaxen, het kan allemaal. Kinderen houden van comfort en kunnen op hun kindertapijt helemaal bij komen van hun wilde spelletjes. Ze kunnen er een boekje lezen, op latere leeftijd hun huiswerk maken of er zomaar lekker languit op liggen. Tapijt in de kinderkamer is zo veelzijdig, geen kind wil dit missen in zijn/haar kamer! Bekijk de leuke, grappige en bonte collectie kindertapijten van Arte Espina & Harlequin in onze SpeelkledenWinkel maar eens.


Glow in the dark | lichtgevende speelkleden Arte Espina


Arte Espina Sam speelkleed ARK van NOACHTapijt in de kinderkamer, veilig spelen en kruipen

Tapijt in de kinderkamer is voor baby's die net gaan staan of lekker willen kruipen ideaal. De grond onder hun kleine voetjes, knietjes of billetjes is aangenaam zacht en heerlijk warm. Het biedt ze comfort en zekerheid en zorgt er bovendien voor dat de kans op verwondingen, wanneer ze vallen, slechts minimaal is. Het risico van uitglijden is eveneens beperkt tot het minimum met kindertapijten.


Er zijn vele leuke speelkleden voor baby's te krijgen. Bij de SpeelkledenWinkel vind je een vrolijke collectie speciaal ontworpen kleden voor op de babykamer van Arte Espina. De kleurrijke regenboog, de witte ster, de lachende zon en de lieve regenwolk zijn hier enkele voorbeelden van. Maar ook kindertapijten die zachtjes oplichten in het donker, zijn ideaal voor jouw kleine baby. Het maakt ze rustig en minder bang zodra het licht uit gaat. De Glow in the Dark tapijten zijn bovendien getest op giftige stoffen, en dragen een keurmerk voor absolute kindveiligheid.Tapijt in de kinderkamer; eenvoudig in het onderhoud

Schrikt tapijt in de kinderkamer je nog altijd af, omdat je denkt dat deze bedekking niet eenvoudig te onderhouden is? Dan heb je het mis, want vrijwel alle kindertapijten in de SpeelkledenWinkel zijn gemakkelijk in het onderhoud. Regelmatig borstelen en stofzuigen is één. Ontstane vlekken kun je met lauwwarm water uitspoelen en/of de vlek zachtjes deppen met een droge badstof doek die goed vocht opneemt. Ingelopen vuil kun je zacht wegwrijven met een in lauwwarm water gedrenkte doek en nabehandelen met een droge doek, zo vaak als nodig is. Een knoeipartijtje kan dus geen reden meer zijn om niet te kiezen voor een leuk, vrolijk en kleurrijk tapijt in de kinderkamer.