Arte Espina Graffiti vloerkleed Mural | tienerkamer

 

Met het stoere graffiti vloerkleed 'Mural' bewijst Arte Espina weer eens dat zij koploper is op het gebied van trends. Geen 13-in-een-dozijn vloerkleden producent, maar trendsettend met originele en vaak gewaagde ontwerpen, die modebepalend zijn. 


'Mural' is de Engelse term voor muurschildering, bij ons beter bekend als graffiti. Het hierop gebaseerde ontwerp levert een bijzonder vloerkleed op, waarmee je echt een statement maakt in je interieur. (En niet alleen geweldig mooi voor tienerkamers…!) Door de stoere uitstraling perfect passend bij steigerhouten meubelen, ruige stoffen als linnen en natuurkleuren zoals legergroen.

 

De designers van Arte Espina blijven ons verrassen met baanbrekende, opvallende vloerkleed ontwerpen, altijd goed voor eyecatchers op het gebied van creatief wonen. 
Het dynamische bedrijf (100% Dutch Design!) is wereldwijd synoniem geworden voor het moderne, trendy interieur.

 

Nauwkeurige precisie in details
plus 3D-effect


Het feit dat de vloerkleden nog echt ambachtelijk vervaardigd worden, is duidelijk te zien aan het eindproduct: De nauwkeurigheid waarmee details zijn gemaakt, de kwaliteit van het gebruikte garen en de verrassend warme kleuren hebben ervoor gezorgd dat het merk Arte Espina staat voor de hoogste kwaliteit in vloerkledenland.

 

 

Voor graffiti vloerkleed Mural werden garens van verschillende diktes gebruikt, wat de specifieke patronen nog eens onderstreept én zorgt voor een optisch 3D-effect. De handgemaakte Mural collectie behoort tot de Trendy Line serie in Spirit-Frisee kwaliteit.


Arte Espina's handelsmerk is Espirelle Acryl. Dit "geheime wapen" is een uniek garen dat in eigen beheer werd ontwikkeld. Het heeft dezelfde zachtheid als wol, waardoor je het materiaal steeds weer wilt aanraken.
Het slijtvaste Espirelle is daarentegen veel gemakkelijker in onderhoud dan een wollen vloerkleed; Eventuele vlekken zijn eenvoudigweg met een natgemaakte doek te verwijderen. Wel zo gemakkelijk!

 

 

 

 

 

 De Mural vloerkleden zijn er in 3 verschillende afmetingen en zijn voorzien van een handige anti-slip onderkant.


Naast het Graffiti vloerkleed bevat de Mural vloerkleden serie ook een bijzonder design van een basketbalschoen
Het fotorealistische motief is een aangepaste versie van de moderne graffiti scene.

 De credits voor beide ontwerpen zijn voor Sabine Börger, hoofd design afdeling bij Arte Espina.

Arte Espina speelkleden vind je bij SpeelkledenWinkel.nl