cupcakes in de kinderkamercupcake pinkWe weten allemaal dat kinderen
gek zijn op cupcakes & sweets!


Ze zijn kleurrijk, zien er grappig uit en smaken verrukkelijk! Door hun vrolijke uiterlijk lenen cupcakes zich ook voor allerlei decoratieve doeleinden. Zo zien we in kinderkamers steeds vaker cupcakes in allerlei vormen terug. Van gebreide cupcakes, kinderdekbedden, behang en tasjes tot o.a. snoezige kussens met cupcakes! Een favoriet thema dus voor meisjeskamers, zo blijkt….
Arte Espina designer kindervloerkleden

 

Feest speelkleed met cupcakes


Arte Espina designer Sandy van Dooren ontwierp voor de nieuwste speelkleden collectie het bijzondere "Sweets & Cupcakes"; een geweldig leuk kindervloerkleed bezaaid met allerlei zoets en lekkers! Het cupcakes speelkleed zal zelfs de saaiste kinderkamer omtoveren tot een blij makende, supervrolijke speelplek!


arte espina speelkleed Cupcakes

 

Speelkleed SWEETS & CUPCAKES | Arte Espina


Altijd feest in de kinderkamer


Met dit kleed in je (meisjes)kamer lijkt het alsof je iedere dag jarig bent en is het dus elke dag feest!

Taartjes en koekjes eten gaat echter vaak niet zonder morsen, maar geen nood: Het speciale garen waarvan speelkleed Sweets & Cupcakes is gemaakt, is vlekbestendig. Met simpelweg een doekje en wat water is het zo weer schoon, wel zo makkelijk.

Kan jouw kind eigenlijk niet zo goed tegen tapijt?
Ook daaraan is gedacht, want dit kindertapijt is anti-allergeen en helemaal vrij van schadelijke stoffen. Dus… feesten en spelen maar, zonder zorgen!