Soms komt een winactie op precies het juiste moment,
zoals voor Mandy en Errol die de gelukkige winnaars werden van ons Sam speelkleed Dierentuin!


Arte Espina SAM speelkleed babykamer

Zij deden mee met een actie van Hip & Hot, opgezet in samenwerking met de Speelkledenwinkel. Het is altijd spannend, als er iets te winnen valt. Vooral als het iets voor de kinderkamer of babykamer is. Ook voor ons is het altijd een bijzonder moment, de loting van de winnaar of winnares, want je weet van tevoren nooit wie er als de gelukkige uitkomt. 

 

 

SAM Kindervloerkleden | Arte Espina

Spotlight op Sam speelkleden in Hip & Hot

Hip & Hot is een unieke site voor trendgevoelige mannen en vrouwen. Iedere dag vind je hier een nieuwe blog met aandacht voor unieke en hippe producten, grappige gadgets, leuke uitstapjes en natuurlijk coole winacties. Om Arte Espina's nieuwe Sam kindercollectie meer aandacht te geven, ontstond een mooie samenwerking met Judith van Wijk, oprichtster van zowel hipenhot.nl als het iPad magazine vol nieuwe trends hipenhotmagazine.nl
 
 


Zwanger van je eerste kindje en dan een babykamer kleed winnen

Toen Mandy en Errol uitgeloot bleken voor de speelkleden winactie, was het contact snel gelegd en de blijdschap groot. De winnaars mochten nu eerst nog kiezen uit een blauwe of roze variant van dit hypo-allergene Sam speelkleed. Laten zij nu nét de dag daarvoor gehoord hebben dat zij een meisje verwachtten…! Haar eerste kado was hiermee dus al binnen!
 

Babykamer speelkleed kado | Arte Espina SAM kinderkamer vloerkleden

Babykamer speelkleed kado | Arte Espina SAM kindervloerkleden

Hippe babykamer met roze accenten

Het 'Dierentuin' speelkleed, in lief roze gecombineerd met zachte naturellen, was snel op de plaats van bestemming en bleek qua kleurstelling het perfecte uitgangspunt voor de inrichting. In zo'n vroeg stadium (de babykamer moest nog helemaal worden "bedacht"), was dat een welkome verrassing.
 
Met veel enthousiasme werd gewerkt aan het nieuwe kamertje, waarbij de aanstaande mama en papa de kleuren van het speelkleed lieten terugkomen in allerlei details; Van een prachtige "levensboom" met pastelkleurige blaadjes, een krukje met roze poten, houten letters in roze, tot het beddengoed van het ledikantje. Als trendwatchers van kinderkamers zijn we altijd heel nieuwsgierig hoe mensen de kamer voor de allerkleinsten inrichten. Wij waren dan ook aangenaam verrast toen we na enkele maanden de babykamer foto ontvingen, die wat ons betreft zo in een woonblad geplaatst had kunnen worden!
 

SAM speelkleed Dierentuin roze | Arte Espina
 © Copyright foto: Errol & Mandy

© Copyright foto: Errol & Mandy

Blije baby, trotse ouders

Inmiddels is er een prachtige, gezonde dochter geboren. Zij zal zich vast heel prettig voelen in haar mooie kamertje in pastelkleuren, met als blikvanger het schattige Sam speelkleed. Het is toch geweldig om elke ochtend wakker te worden met deze vier vriendjes? Later, als ze gaat kruipen, zal ze heerlijk kunnen spelen op dit wolzachte kleed, dat ook nog eens allergie vriendelijk is en simpelweg met water schoon te maken is, in geval van een vlekje. Ons speelkleed kado heeft gezorgd voor veel blije gezichtjes, niet in de laatste plaats van ons!
 

Arte Espina SAM - een handgemaakte speelkleden collectie

Je zou bijna zelf weer kind willen zijn, als je deze vrolijke kleden ziet! Met de SAM kindercollectie presenteert Arte Espina een opvallende, kleurrijke kindervloerkleden lijn: Handgemaakt met bijzonder fraai detailwerk en natuurlijk 100% veilig, gegarandeerd door toekenning van het OEKO-TEX® keurmerk. 

Steeds meer kinderen ontwikkelen een allergie voor bepaalde materialen en stoffen. Daarom is de keuze voor een gecertificeerd kindervloerkleed belangrijk, zodat je echt zeker weet dat er geen schadelijke stoffen in zijn verwerkt en het om een huidvriendelijk, gifvrij product gaat. Je wilt immers het allerbeste voor je kleintje!