SpeelkledenWinkel.nl op RTL4

 

Bij het RTL4 programma LifestyleXperience kon je een kijkje achter de schermen nemen bij de designers van Arte Espina. Samen met Speelkledenwinkel.nl maakten zij een bijzondere reportage over de nieuwste trends in kinderkamer vloerkleden, en waarom speelkleden zo populair zijn bij kinderen. 

 

Heb je de uitzending gemist?

Geen nood, je kunt ons item hieronder nogmaals bekijken:


De nieuwste trends in kinderkamer vloerkleden | LifestyleXperience TV

Arte Espina kindertapijt Circus

De bezoekers van onze webwinkel hebben vaak geen idee hoe een speelkleed nu eigenlijk gemaakt wordt, wat er aan vooraf gaat en hoe een idee voor een design ontstaat.

Toen de redactie van LifestyleXperience ons benaderde voor een tv-item over kinderkamers, werd dit de start van een hele spannende periode: 
 

Arte Espina speelkleden zijn de absolute favoriet in kinderkamers, de SpeelkledenWinkel zet dit merk al vanaf haar oprichting met succes in de spotlights. De keuze van de locatie waar gefilmd zou worden was daarom snel gemaakt: Een kijkje achter de schermen op de Design Afdeling in Venlo leek ons een perfect uitgangspunt voor het op te nemen interview, en zo werd een geweldige Co-Productie geboren!
 

Met ontzettend veel plezier hebben het team van de SpeelkledenWinkel en de designers van Arte Espina samengewerkt, met als hoogtepunt de spannende opnames voor LifestyleXperience. Ook de crew van EMTV werd "aangestoken" door ons enthousiasme, met als resultaat een inspirerende uitzending. Tenslotte vind je hieronder ter inspiratie "The Making of...."

 


Veel plezier en laat ons vooral weten wat je er van vindt via een bericht op onze Facebookpagina!