Om in te lijsten zo mooi! Het heeft een hoog aaibaarheids gehalte, dit warme speelkleed met knuffelzacht lief schaapje! Het wollige buikje is heel zacht om te aaien, net als de wol op het hoofd. De garens zijn dermate veilig om op te spelen, dat dit kinderkamer vloerkleed geschikt is voor kindjes met een allergie. Formaat op ware grootte: 130 x 130 cm - voor een riante speelplek!Met deze lente, die wel op de herfst lijkt af en toe, is het ook in de kinderkamer en babykamer vaak te koud. Speelkleden zijn de ideale manier om warmte én kleur toe te voegen! Koude blote kindervoetjes behoren hiermee tot het verleden.

 

Letterlijk en figuurlijk warm in de kinderkamer


Door de warme kleuren in rood, oranje en natureltinten past dit schaapje in iedere kinderkamer. Of je nu gaat voor stoer - met meubels van sloophout, schoolbordverf muren en gebreide lampenkapjes, of voor de meer romantische stijl met lieve pasteltinten en kindermeubels in wit of naturel. De hoge aaibaarheidsfactor maakt speelkleed Schaapje heel geschikt voor de meisjeskamer.

 


Er is er ook een in blauwtinten voor de jongenskamer – met een heel leuk aapje!

 

De keurmerken van TÜV/TFI en OEKO-TEX® garanderen de beste kwaliteit. De door deze instituten gecertificeerde speeltapijten hebben een duidelijke meerwaarde door gecontroleerde zekerheid van huidvriendelijk materiaal. Daarmee vormen de keurmerken een belangrijke hulp voor keuzes bij de aankoop van een veilig kindervloerkleed: vrij van schadelijke stoffen, anti allergeen en gegarandeerd gemaakt zonder kinderarbeid. De mensen op de werkplek produceren de handgemaakte speelkleden in een prettige omgeving, conform internationale regels. Een factor om rekening mee te houden in deze tijd.

 

Een kwaliteitsproduct van Arte Espina.