Breek de regels: gebruik maken van donkere kleuren in kleine ruimtes levert een dramatisch en mysterieus effect op, en creëert een comfortabele “hideaway” van de hectische wereld waarin we leven.

 

Verrassend genoeg kan donkerblauw behang bijvoorbeeld je een gevoel van ruimte geven; ze bedriegen je ogen en laten je denken dat de muren terugwijken. De ideeën voor de bijzondere “Spirit & Soul” collectie van het Britse Scion komen o.a. van tribale geïnspireerde prints uit Afrika. Door de tijdloze aantrekkingskracht, het gebruik van zowel donkere blauwen als rijke aardetinten, springt het “Yoki” vloerkleed uit de serie er echt uit!

 

Scion vloerkleed Yoki Horizon | Spirit & Soul

 

De stijlvolle en slim met elkaar verbonden halfronde vormen, creëren een bochtige 'wave-achtige' streep. ‘Yoki’ is wat ons betreft het mooiste blikvangende ontwerp uit de serie, dat met haar geometrisch patroon een mooie match vormt met het hedendaagse interieur. Naast de 2 vloerkleden, is ‘Yoki’ ook verkrijgbaar in stof en behang. Je bereikt een verbluffend resultaat, gecombineerd met rustieke meubels en accessoires. 

 

De organische, natuurlijke uitstraling in een subtiel palet van blauw met rijke aardetinten, maakt het wollen Yoki vloerkleed tot een gewaagd en bijzonder sfeerverhogend element in het interieur. Gecombineerd met natuurlijke materialen als boomstamlampen en -krukjes, oude houten panelen, (steiger)houten elementen en creaties van takken uit het bos, alsmede Afrikaanse Safari items, doen de kleuren nog meer opleven.


Scion vloerkleed Yoki Spice | Spirit & Soul


De andere kleurvariant ‘Yoki Spice’ heeft (de naam zegt het al) intense kleuren die je doen denken aan specerijen en woestijnkleuren. Een kleed van 100% zuiver scheerwol, dat zich overal thuisvoelt, zowel bij een meer rustieke woonstijl als in het moderne, minimalistische interieur.


Scion vloerkleed Yoki Spice | Tribal Afrikaans


Bekijk hier de complete Scion Spirit serie in stoffen en behang, verkrijgbaar bij de betere verf- en behangzaken.
De complete Scion vloerkleden collectie kun je hier bekijken.