HOERA! De nieuwe kindercollectie is geboren! 


Introductie Arte Espina kindervloerkleden collectie SAM

Met trots presenteert SpeelkledenWinkel haar nieuwe collectie SAM Kinderkamer vloerkleden:
Een prachtige serie kids vloerkleden van Arte Espina. De bonte kleuren en speelse ontwerpen geven de kamer van je kind een bijzondere charme. Tijdrovend handwerk gecombineerd met hoogwaardig acryl geven elk kinderkamer vloerkleed een uniek uiterlijk, waarbij delicate contouren zorgen voor gedetailleerde levendigheid.

Ga er maar eens goed voor zitten! 

Click to play this Smilebox slideshow
 

SAM Diavoorstelling

Let op: Het duurt even voordat alle afbeeldingen zijn geladen.


In deze introductie zie je o.a. SAM kinderkamer vloerkleed Safari, kinderkamer vloerkleed Boerderij, Dierentuin en het meisjeskamer vloerkleed Hart.  
 

Sam is vlekbestendig en duurzaam

De kinderkamer vloerkleden hebben een zachte, zijdeachtige pool. Ze zijn is gemakkelijk te reinigen, zeer sterk en vrijwel ondoordringbaar voor vuil. Regelmatig stofzuigen is voldoende. Mocht er toch een vlek op het vloerkleed komen, is reiniging m.b.v. een natte doek voldoende om deze te verwijderen. 

 

Sam is 100% kindveilig

De SAM kindercollectie biedt een serie sfeervolle kindervloerkleden, waar kinderen naar hartelust en zonder gevaar voor de gezondheid op kunnen spelen. Alle modellen zijn getest volgens de Oeko-Tex® Standard 100 normen voor schadelijke stoffen. Dit certificaat garandeert dat een SAM kindervloerkleed volkomen kindveilig en anti-allergeen is. Ook voor de allerkleinsten zijn deze kleden ideaal. Bij de eerste pogingen om te kruipen zul je merken hoe fijn het is dat het vloerkleed niet glad is en door de antislip onderzijde stevig op z'n plek blijft liggen.

 

Sam is goedgekeurd door Oeko-Tex®

allergie-vriendelijke, kindveilige speelkleden met Oeko-Tex keurmerkConsumenten de zekerheid bieden om erop te kunnen vertrouwen dat textiel vrij is van schadelijke stoffen: dat heeft Oeko-Tex® zich ten doel gesteld.

De Oeko-Tex® standaard 100 is een onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textielproducten. De door dit instituut gecertificeerde vloerkleden hebben een duidelijke meerwaarde door gecontroleerde zekerheid van huidvriendelijk materiaal. Daarmee vormt het keurmerk een belangrijke hulp voor keuzes bij de aankoop van een veilig kindervloerkleed.

 

Sam is allergie-vriendelijk

speeltapijt getest op schadelijke stoffenOeko-Tex® is wereldwijd dé uniforme standaard. Er wordt uitvoerig getest op milieuschadelijke (chemische) stoffen, zoals zware metalen, schadelijke (kankerverwekkende) kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Het Oekotex keurmerk staat onder andere op kleding, speelgoed, tapijt en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid. Het gaat dan vooral om allergische reacties. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moeten bedrijven o.a. aantonen dat er geen milieuvervuilende hulp- of verfstoffen gebruikt worden, energiegebruik optimaal is en afvalwater en uitstoot goed verwerkt worden. Ook mag er geen sprake zijn van kinderarbeid, geen stof- en geluidsoverlast veroorzaakt worden en moeten medewerkers een veilige werkplek hebben.

Met de keuze voor een Oeko-Tex® gekeurd Sam kinderkamer vloerkleed maak je daarom een goede beslissing.

 Veel plezier met Sam!