Of het nu om de babykamer, kinderkamer of tienerkamer gaat, pastel kleuren zijn van alle tijden en bij meisjes nog steeds favoriet. Geen wonder, want pastel tinten vrolijken de kinderkamer altijd op, zelfs al is het nog zo grauw en grijs buiten.

Pastelkleuren zijn met hun lieve en zachte tinten al generaties lang een dankbaar kleurenpalet waarmee je onmiddellijk de juiste zachtheid en de juiste sfeer toevoegt. Ga je voor een meisjeskamer in brocante stijl of houd je meer van de stoere, industriële look met sloophout en ingetogen kalkverf muren? Een kindervloerkleed in pastelkleuren past bij iedere stijl en heeft de eigenschap de kamer direct iets meisjesachtigs te geven.

Speelkleed 'SPLASH' met pastelstrepen voelt net zo zacht aan als wol en (wel zo handig) is vlekbestendig. Het kleed zal dan ook een mooie aanvulling zijn bij de inrichting van roze meisjeskamers. Als waardige opvolger van het succesvolle pastel flowers kindervloerkleed, speelt trendy vloerkleden procudent Arte Espina opnieuw in op de populariteit van stylen met pastelkleuren.

Meer meisjeskamer speelkleden inspiratie opdoen?

Klik hier om ons speelkleed assortiment voor meisjes nl te bewonderen.
Meer inspiratie vind je op ons Pinterest bord 'Meisjeskamer Roze'.