Heel Nederland kleurt oranje tijdens de troonswissel, een bijzondere dag voor de Oranjes en een feestdag voor ons allemaal. Oranje kleuren in allerlei vormen en soorten staan daarom deze maand volop in de belangstelling. Wij doen daar natuurlijk graag aan mee, want oranje is een geweldige kleur voor kinderen en met name in kinderkamers!

We hebben een feestelijke selectie gemaakt uit onze leukste oranje kinderkamer vloerkleden, die je hieronder vindt afgebeeld. Klik erop met je muis en je leest alle details plus prachtige full size foto's.

 

Het oranje bloemenvloerkleed is echt flower power en zal iedere meisjeskamer een boost geven! En wat dacht je van Sammy de Zeehond op een oranje speeltapijt, waarop jouw kleintje urenlang kan spelen? Onze favoriet is het oranje giraffen speelkleed, met hun grappige lange nekken. Voor een vrolijke babykamer is het oranje kindervloerkleed met de twee dansende beertjes een echte sfeermaker!

 

Als je bedenkt dat oranje volgens de kleurentherapie staat voor harmonie, plezier, energie en pit, dan zul je het met ons eens zijn dat iedere kinder- en babykamer geweldig opfleurt met een speeltapijt in onze nationale kleur.

 


Oranje vloerkleed Mix Match van Arte Espina past met z'n bijzondere mix van stijlen perfect in de eigenwijze, trendy tienerkamer. De speelse combinatie van garens in verschillende diktes maken vloerkleed Beat tot het vrolijke middelpunt de iedere slaap- of speelruimte. Tenslotte zijn de grote Kids Bear van Brink & Campman en het vrolijke bloemenspeelkleed echte eyecatchers in de oranje kinderkamer!


SpeelkledenWinkel wenst iedereen een geweldige oranje maand en vooral een onvergetelijke k(r)oningsdag!