oranje in de kinderkamer

Oranje staat niet alleen symbool voor ons koningshuis, het is dé nationale kleur tijdens grote evenementen. Geen wonder als je weet dat de kleur oranje volgens de kleurentherapie een energiebrenger bij uitstek is! Oranje is daarom ook heel goed toe te passen in het interieur. Als je bedenkt dat oranje staat voor harmonie, plezier, energie en pit, dan zul je het met ons eens zijn dat iedere tiener- of kinderkamer geweldig opfleurt van deze kleur, die een blij en vrolijk gevoel oproept. Zelfs kleine oranje accenten gecombineerd met andere kleuren hebben een groots effect, zoals het stoere Arte Espina vloerkleed "Flamingo Road".

 

 

 

Oranje speelkleden

Ook wij houden van oranje, omdat het zo'n heerlijke, optimistische kleur is en perfect past in de eigentijdse kinderkamer. Bekijk onze selectie van vloer- en speelkleden met oranje accenten, zoals het populaire oranje speelkleed met de vos en het uiltje, het vrolijke Arte Espina kindervloerkleed met giraffen, het moderne en eigenzinnige vloerkleed "Colour Codes", of het bijzondere Scion Mr. Fox vloerkleed - met daarop het icoon van de bekende oranje vos.


 
Kinderkamers houden van oranje

Oranjekriebels hebben we bijna allemaal deze tijd van het jaar, maar wat als oranje altijd al de voorkeurskleur is van jouw kind? Daar kan je heel veel leuks mee doen! Een oranje accent in een kindervloerkleed, een lamp of een stoeltje fleuren de hele ruimte op. Of je houdt de basis licht en verf het bed of een leuke kast in warm oranje. Net hoe gek je het zelf wilt maken. Oranje verveelt niet, knalt en maakt ontzettend vrolijk! Zorgeloos spelen, slapen en vooral ook heel blij wakker worden in zo'n droomkamer…  dat doet oranje met de kamer van je kind!


 Goed om te weten is dat alle Arte Espina kinderkamer vloerkleden vlekbestendig zijn en gemaakt van gifvrije garens, wat ze zelfs geschikt maakt voor kinderen die last hebben van astma of allergieën. De opvallende Mr FOX vloerkleden van het trendy Britse merk SCION, zijn ecologisch geproduceerd met de mooiste natuurlijke materialen: de 100% Nieuw-Zeelandse wol is gegarandeerd superzacht aan de voeten! 

 

We love orange!

Oranje: favoriete kleur van kinderen