Uil kinderkamer vloerkleed | Arte Espina


De vakantie voorbij... back to school!


Het is weer zover: een nieuwe klas, een nieuwe meester of juffrouw en heel veel nieuwe indrukken.
Erg spannend allemaal, maar soms ook best een beetje eng… 
Veel kinderen willen na schooltijd daarom graag weer hun eigen, vertrouwde omgeving opzoeken.
Een goede reden om de kinderkamer nu extra gezellig te maken met een vrolijk speelkleed, zodat thuiskomen nog fijner is!


Bij de Speelkleden Winkel vind je de grootste collectie kinderkamer vloerkleden, met trendy designs voor klein en groot.
Hieronder een selectie uit ons assortiment.


 Vrolijk makend en kleurrijk: met Arte Espina's bloemenvloerkleed 'Bloom' tover je iedere kinderkamer om tot een sfeervol geheel. Als je houdt van het kinderkamer thema met hartjes, is dit zachte Arte Espina speeltapijt 'Hart' een perfecte keuze!Met passie en flair ontworpen, creëer je met dit Dino speelkleed van Arte Espina een échte dinokamer! 
Voor kleine meisjes die fantaseren over prinsen, paarden en kastelen is dit Sprookjespaard speelkleed een top aanvulling voor de (roze) meisjeskamer!

 Aaibaar zacht en opvallend qua vorm, deze grote rode beer waarop je heerlijk languit kunt spelen! 
Uit de handgemaakte Brink & Campman kindervloerkleden collectie.
Kat en muis spelen hun spel en zorgen voor een geruststellend gevoel zodra de lampen uitgaan: dit speelkleed is lichtgevend!
 De BoHo lifestyle kun je ook toepassen in kinder- en tienerkamers met dit Ibiza stijl rozenvloerkleed!
Veilig spelen en relaxen op anti-allergisch speeltapijt


Met de keuze voor een Arte Espina speelkleed kies je niet alleen voor de allerbeste materialen, vlekbestendigheid en slijtvastheid, maar ook voor de veiligheid van je kind: de speelkleden zijn gemaakt van gifvrije garens en volkomen veilig.


Helaas ontwikkelen steeds meer kinderen een allergie voor bepaalde materialen en stoffen. Het Oeko-Tex®-certificaat garandeert dat de in onze speelkleden verwerkte materialen de kans op een allergische reactie van je kind tot een minimum beperken. Bovendien wordt het materiaal, dat immers rechtstreeks en langdurig in contact komt met de huid, dermatologisch getest. Een veilig gevoel...Stoere avonturen, ridders die strijden voor een goede zaak, wapengekletter en heldenverhalen… jongens smullen ervan!
Dit leuke Arte Espina Ridder speelkleed is dan ook een geweldige eyecatcher in de jongenskamer.Wat is er leuker om jouw kind piraat te laten zijn in een eigen piratenkamer?
Met Arte Espina's speelkleed Piraten Eiland creëer je direct het gewenste effect!Spelen op de boerderij kan vanaf nu in je eigen kinderkamer: op dit zachte Arte Espina speelkleed met leuke boerderij dieren!
Kleine jongetjes vinden het heerlijk om te bouwen en te creëren, waarbij ze hun fantasieën kunnen uitleven.
Met kinderkamer vloerkleed "Zandhapper" helpt Arte Espina een handje om de jongenskamer wel op een héle leuke manier aan te kleden!

 Hoe bijzonder zou het zijn om dit speelkleed met een eenhoorn erop in de kinderkamer te hebben? 
Het beschermende en magische wezen is rustgevend voor je kindje. Bovendien geeft het vloerkleed licht in het donker!


 


Bekijk alle Arte Espina speelkleden of bekijk onze Pinterest borden voor nog meer inspiratie!