Sinds zijn debuut is dit brutale kleine personage razendsnel populair geworden en inmiddels dé mascotte van het merk SCION, wereldwijd bekend vanwege haar eigenzinnige interieur ontwerpen. Het langgerekte vosje zien we terug in blikvangende vloerkleden, trendy behang, hip serviesgoed, luxe stoffen en nog veel meer.
 


De stoere vosjes sieren inmiddels in heel wat kinderkamers de vloer - waar ze warmte, kleur en karakter brengen via de sfeermakende vloerkleden, zoals deze kaneelgrijze Mr FOX Cinnamon.


 

Mr FOX vloerkleden van zuiver wol

De wollen kleden vallen niet alleen op door de hoge kwaliteit (100% Nieuw-Zeelandse wol), maar ook door de prachtige kleurstellingen. Gekozen kan worden uit Mr FOX Aqua (zachtblauw), Mr FOX Mustard (mostergroen), de kaneelgrijze Mr FOX Cinnamon en de nieuwste Mr FOX Zilver - met z'n zachte zilvergrijze tint perfect passend in een interieur met  Scandinavische invloeden.


Deze vrijgevochten vloerkleden zijn geïnspireerd door Scion's meest populaire ontwerp: Mr. Fox geeft het interieur een gezonde dosis kleur en karakter met zijn montere houding en de levendige, tweekleurige mix. Met de warme kleuren en innovatieve texturen, bieden deze design vloerkleden een ultieme luxe en een echte feel-good factor.


Handgemaakt en ecologisch geproduceerd met de mooiste natuurlijke wol, gegarandeerd superzacht aan de voeten.  De hoge kwaliteit van de vloerkleden zorgt voor een lange levensduur en jarenlang plezier.

 


Zoals hij synoniem met het merk Scion is geworden, werd de ontwikkeling van 2 behang ontwerpen met Mr Fox (voor Scion's Spirit & Soul collectie) een logisch gevolg. 

Bijpassend behang: Scion Mr FOX MustardHet vrolijke behang van 't brutale diertje is verkrijgbaar in twee soorten - Mr Fox en Little Fox - en kreeg volop aandacht van de pers dit jaar! (O.a. te koop bij de betere behangzaken.)
 

Het Scion Living assortiment blijft groeien en Mr Fox staat altijd boven aan het verlanglijstje bij nieuwe ontwerpen. Hij heeft onlangs zelfs zijn weg gevonden op een reeks van badkamer accessoires ontwikkeld in samenwerking met BlissHome. Te denken valt aan Mr Fox zeepbakjes, Mr Fox douchegordijnen en o.a. Mr Fox handdoeken…, voor een vrolijke touch in je badkamer. 

 

 


Ook voor liefhebbers van zachte aqua-tinten is er een Mr FOX!

 
 

... en voor diegenen die houden van een stoer zwart-wit-grijs interieur: Mr FOX Zilver.


Scion Mr FOX vloerkleed Cinnamon

 
 
We vroegen Scion's Design Director wat volgens haar de reden was van de sterrenstatus van Mr Fox...: "Zijn speelse karakter en eigentijdse stijl viel mij op als symbool van Scion's vrolijke benadering van interieurs. Het eigenzinnige karakter is meegegroeid met het merk!" 


Met zijn universele en charmante aantrekkingskracht, verscheen Mr Fox op allerlei interieur items, van eigentijdse gebreide kussens en servies tot speelse (kinder)vloerkleden. Scion heeft de krachten gebundeld met de innovatieve Nederlandse tapijt fabrikant Brink & Campman, om haar nieuwe vloerkleden collectie te maken. 
 

 

 

 

 

 

 

 Nieuwe Mr FOX kleuren


Het vriendelijke vosje is verschenen op de stoffenserie (katoen/linnen) in 3 nieuwe kleurstellingen: Kiwi, Marine en Blush. Heet van de pers/zojuist uitgekomen: een Mr. Fox Blush vloerkleed in deze zachtblozende kleur, die perfect aanlsuit bij de nieuwe trends - denk aan de Pantone kleur Roze Quartz - kleur van het jaar 2016!

 

Mr Fox Blush vloerkleed roze

Mr Fox Blush


Omdat we weten hoe onweerstaanbaar Mr Fox is, kunnen we ons ongetwijfeld verheugen op nog meer spannende nieuwe Mr Fox ontwerpen, dus… stay tuned! 

 


 
Bron: Scion, katescreativespace.com