Het is niet gemakkelijk om het perfecte vloerkleed te vinden voor de kamer van je baby, opgroeiende kleuter of tienerdochter/-zoon. Of je nu een trendvolger bent en de kamer van je kind wilt inrichten volgens de laatste woontrends... of gewoon je eigen stijl volgt… het vinden van een passend speelkleed kost vaak een hoop tijd.

Je zoekt een kleurrijk, origineel ontwerp dat helemaal past bij de inrichting van je babykamer of kinderkamer. Maar ook een speelkleed dat beantwoordt aan de interesse en wensen van je kind. Het moet slijtvast, maar ook zacht zijn en liefst tevens geschikt voor kinderen die gevoelig zijn voor allergieën. Geen makkelijke taak!

Speelkledenwinkel heeft het antwoord: In onze webwinkel vind je alle soorten speelkleden, in talloze kleuren, vormen en maten. Volgens de laatste woontrends en geschikt voor de allerkleinsten tot de kamer van je tienerdochter of -zoon.

Speelkleden voor klein en groot

Je vind hier educatieve speelkleden, die de nieuwsgierigheid en fantasie van het jonge kind prikkelen. Maar ook een stoer, avontuurlijk speelkleed voor de jongenskamer of een lief, roze of sprookjesachtig speelkleed voor de meisjeskamer. En natuurlijk is er ook een collectie stijlvolle, trendy vloerkleden voor tieners zoals het design vloerkleed "Music".

Onze handgetufte speelkledencollectie spreekt tot ieders verbeelding met opvallende structuren, verrassende materiaalcombinaties en creatieve, fantasie-prikkelende vormen. De speelse en kleurrijke speelkleden brengen leven in iedere jongens- of meisjeskamer, en worden met groot succes over de hele wereld verkocht.

Niet voor niets zijn onze speelkleden (als enige in Europa) bekroond met het TÜV / TFI kwaliteitskeurmerk; ze behoren tot de hoogste klasse op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, waarmee de veiligheid en gezondheid van je kind wordt gegarandeerd.

Bij Speelkledenwinkel begrijpen we dat opgroeiende kinderen steeds bewuster worden van hun woonomgeving. Terwijl ze opgroeien, verandert de inrichting van hun kinderkamer diverse keren. Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs betalen voor een speelkleed dat na verloop van tijd "uit de gratie" is bij je kind. Onze speelkleden zijn daarom bijzonder prettig geprijsd.

Niet alleen voor kinderen

In onze speelkledenwinkel kun je zelfs een speelkleed vinden, dat een beroep doet op jouw eigen "innerlijke kind"; Speelkleed Goal bijvoorbeeld, dat niet misstaat in de hobbykamer van een voetballiefhebber! Of speelkleed Giraf , dat verrassend goed matched bij een interieur met Afrikaanse elementen!