Wat is de link tussen kinderkamer vloerkleden en babyslofjes? Warme voetjes!

Speelkleden zorgen voor een instant feel-good gevoel en brengt kleur en sfeer in kinder- en babykamers. Uit het enorme succes van Arte Espina's allergievriendelijke babykamer speelkleden, blijkt dat ook wensen voor de allerkleinsten door ons vervult kunnen worden.

Toen de Speelkledenwinkel in contact kwam met het creatieve talent achter het merk Minies, konden wij de verleiding niet weerstaan deze prachtige en unieke babyschoentjes in ons assortiment op te nemen.
 


minies babyslofjes in de media

Hoe groots Dutch Design kan zijn in kleine producten, bewijzen de bijzondere leren babyslofjes, die op bestelling met de hand gemaakt worden. Minies ontwerpt en produceert zelf, en dat met bijzonder veel plezier - wat je kunt zien aan de mooie, gedetailleerde afwerking van haar babyslofjes.
 


Babyschoentjes van ecologisch, ambachtelijk gelooid leer

Ieder jaar reist Minies af naar Italië, waar ze in een kleine leerlooierij op zoek gaat naar het beste, mooiste en zachtste leer. In het kleine familiebedrijf wordt nog ambachtelijk, op een ecologisch verantwoorde manier leer gelooid. Door de onderscheidende kwaliteit wordt het leer hier al jarenlang ingekocht, waarbij het telkens weer een uitdaging is om uit de grote lappen leer nieuwe babyslofjes te maken. De ontwerpen worden in kleine hoeveelheden geproduceerd, zodat je er zeker van bent dat je geen massaproduct koopt. Doordat ze stuk voor stuk handmatig gemaakt worden, is ieder setje slofjes uniek.
 


De reden om te kiezen voor dit bijzonder zachte en soepele leer, is dat babyvoetjes snel groeien en zich optimaal moeten kunnen ontwikkelen. Minies babyslofjes zijn daarop specifiek ontwikkeld en hebben een perfecte pasvorm. Comfortabel zacht voor jouw baby's kleine voetjes en ook ideaal voor de eerste stapjes. De hippe Minies loopschoentjes hebben een suède antislip zooltje, om uitglijden te voorkomen, en blijven door de elastische sluiting goed zitten.

 

Babyslofjes zijn onmisbaar in de garderobe van je kindje! Tijdens onze introductieperiode versturen wij ze in een feestelijke, handgemaakte cadeauverpakking! Je kunt kiezen uit tientallen modellen, waaronder gepersonaliseerde babyslofjes met naam (er is een model voor jongens en een voor meisjes-baby's).
 

 

 Minies zijn geweldig als kraamcadeautje!


 

Vind de leukste speelkleden op Pinterest!