Bent u op zoek naar een kinderkamervloerkleed


kinderkamer vloerkleed met giraffen

Dan bent u bij Speelkledenwinkel helemaal aan het goede adres! Onze collectie speelkleden voor op de kinderkamer varieert van speels, fleurig en trendy tot aan hobby, thema en dieren, met daarnaast een aparte categorie tienerkamer vloerkleden. U vind bij ons de absolute topmerken: Arte Espina, Mexx en Brink & Cmapman speelkleden. Om het u iets gemakkelijker te maken, volgen hier een aantal handige kindervloerkleed kooptips.

 

Een vlak, duurzaam kindervloerkleed

Allereerst dient u te letten op de hoogte van het tapijt. Een dik, hoog vloerkleed op de kinderkamer is niet erg praktisch. Speelgoed of andere kleinere dingen kunnen tussen het materiaal verdwijnen en speelgoedautootjes zullen niet goed rollen, waardoor uw kind al snel uitgespeeld zal zijn. Bovendien is een hoogpolig kindervloerkleed minder hygiënisch, aangezien vuil sneller tussen de vezels kan achterblijven. Kiest u daarom voor een vlak en duurzaam kinderkleed dat goed is schoon te houden en waar uw kind zich lekker op kan bewegen.

 

De kleur van het kindervloerkleed

Jonge kids geven vaak de voorkeur aan felle kleuren zoals blauw, rood en geel. Echter, kleintjes worden groot en dus ook ouder. Wanneer ze een bepaalde leeftijd zijn ontgroeid, verandert veelal ook hun persoonlijke smaak. Zit uw kind net in deze leeftijdsfase, dan kunt u hier rekening mee houden door te kiezen voor een gecombineerd kindervloerkleed. Een kleed met bijvoorbeeld één felle basiskleur in combinatie met een gewild motief of thema.

 

Een kindervloerkleed voor verschillende doeleinden

Een kindervloerkleed op de kinderkamer is niet alleen decoratief, beschermend en warm, maar kan tegelijkertijd als aanvulling dienen op het speelgoed van uw kind. Er zijn zoveel verschillende stijlen te verkrijgen zoals kleden met kastelen, puzzels, auto’s en dieren. Een vloerkleed op de kinderkamer kan zodoende ook nog zorgen voor urenlang speelplezier.

 

Overweegt u een kindervloerkleed aan te schaffen? Bedenkt u dan dat de Arte Espina speelkleden voor op de kinderkamer zich snel weer terug betalen. Dit speeltapijt staat met stip op nummer 1 qua hoogwaardige materialen.