Met kindervloerkleden kun jij van je kinderkamer een hele andere kamer maken. Tegenwoordig zijn er heel veel leuke kindertapijten te krijgen, waardoor je een compleet ander thema kunt creëren: Wanneer je kindje nog een baby is, zijn de kleurrijke regenboog, de lachende zon en de vertederende regenwolk kleden een ware eyecatcher in de babykamer. Naarmate je kindje iets ouder wordt, wil je natuurlijk iets anders. Gelukkig is het (in crisistijd) helemaal niet nodig om alles in de kamer te vervangen. Met alleen een nieuw tapijt in de kinderkamer, bijvoorbeeld een glow in the dark speelkleed of een kindervloerkleed uit de kleurrijke SAM collectie van Arte Espina, creëer je al een complete metamorfose.

 

Met kindervloerkleden & speelkleden maak je superleuke creaties

Met kindervloerkleden kun je superleuke kinderkamers creëren. Enkele tips zijn:


Een eigen dierenkamer

Kies voor de nu zo populaire bosdieren, kleurrijke giraffen of vogels of ga direct voor de speelkleden waarop dieren in de dierentuin staan afgebeeld. Kids gaan ook graag op safari en vermaken zich prima op de boerderij.

Arte Espina speelkleed Bosdieren


Een echte meisjeskamer

Meisjes spelen graag in hun eigen kamer. Gezellig een theekransje houden met vriendinnen op het roze haasjes kleed of prinsesje spelen op een heus kasteel speelkleed. En mocht er eens per ongeluk iets omvallen op het kleed, geen nood! Alle kindervloerkleden zijn gemakkelijk met lauwwarm water uit te spoelen en schoon te deppen.

Arte Espina Sam speelkleed Haas

Een avontuurlijke kinderkamer

Een circustent, schateiland of 1.000 mijlen onder zee, met deze speelkleden kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Deze kleurrijke kindervloerkleden staan garant voor urenlang fantaseren, rollebollen en speelplezier.

Piraten eiland speelkleed | Arte Espina
Een kleurrijke kinderkamer

Stippen, strepen, blokken, kleurrijke bloemen kindervloerkleden ..., kies maar uit! Dergelijke speelkleden creëren grappige structuren en zorgen vooral ook voor een sfeervolle aanvulling op de kinderkamer.

Arte Espina bloemen vloerkleed Bloom

 

Prikkel de fantasie van je kids en geef ze de ruimte creatief te zijn met onze kindervloerkleden!