Geel in de kinderkamer… een tikkeltje gedurfd misschien, maar het effect is geweldig! Geel in al haar nuances, van warm oker tot fris citroen, geeft kinder- en babykamers een heerlijk zonnige uitstraling. Van een geel geschilderde kast of een warmgeel kinderbed tot enkele opvallende accenten, het zet ieder interieur in een warme gloed, omdat de kleur geel het daglicht optimaal reflecteert.


Kinderkamer & kindervloerkleden in geel


Met een speelkleed waarin geel voorkomt, fleur je zelfs de donkerste kinderkamer op. Geel staat voor optimisme en vrolijkheid, een ideale kleur wat ons betreft voor happy kids! In het assortiment van de SpeelkledenWinkel vind je een hele serie kindervloerkleden met de kleur geel. Onze favoriet is 'Lachende Zon', dat dankzij het handige formaat wat ons betreft ook prima in andere ruimtes haar zonnige invloed kan uiten! Wat te denken van de badkamer, als zacht kleedje voor onder je werkplek of 3 naast elkaar in de hal?

 

Door de vlekbestendigheid blijft dit speelkleed natuurlijk superhandig voor kinderkamers. Meer kindervloerkleden met de kleur geel zijn o.a. Arte Espina's stoere jongenkamer vloerkleed Zandhapper met de gele graafmachine, het boerderij speelkleed Tractor of het leuke SAM kindervloerkleed Safari.

 

De opvallende Arte Espina Colour Festival kindervloerkleden serie kunnen we zeker tippen, en voor meisjeskamers is het oranje/gele bloemenvloerkleed Colourful Summer een aanrader. Tenslotte noemen we nog glow-in-the-dark speelkleed Kat & Muis, dat met de gele accenten de kinderkamer niet alleen vrolijk maakt, maar ook nog 'ns lichtgevend in het donker is!

 

kindervloerkleden-gele-accenten-kinderkamer-geel


Zelfs de donkerste kinderkamer wordt zonnig en optimistisch van geel. Probeer dus eens ‘n kindervloerkleed met gele accenten, daar wordt je direct blij van!

Met dank aan planetfur.nl en thestylefiles voor fotomateriaal.