Een originele kindertekening omgezet tot een bijzonder speelkleed; een weergave van de gedachten en emoties van onze kleintjes. Met dit unieke kinderkamer vloerkleed kan je kind genieten van zijn eigen, zonnige kinderwereld op de manier zoals een kind deze ziet.


Arte Espina kinderkamer vloerkleed Kindertekening

Voor kinderen is tekenen van jongs af aan vaak een favoriete bezigheid. Ze zijn niet bang dat iets gek is of om iets fout te doen. Ze houden van het grote gebaar. Onverschrokken creëren ze op papier de meest originele taferelen.

 

Iedere ouder weet dat het voor hen vaak moeilijk te achterhalen is wat hun kind precies getekend heeft. Kinderen zelf weten het vaak precies. Een kind tekent wat het weet op de voor hem of haar meest kenmerkende en eenvoudige wijze. Bij hele kleine kinderen zie je vaak een aantal kleuren door elkaar heen gekrast. Later ga je wat vormen in de kindertekening herkennen. De kraslijnen veranderen in krabbeltjes. In een nog later stadium ga je dingen uit je eigen omgeving herkennen zoals mensen, huizen en dieren.

 

Naarmate het intellect groeit, komen kleuren en vormen van kindertekeningen steeds meer in overeenstemming met de werkelijkheid. Dit geldt met name voor details die kenmerkend zijn voor het getekende onderwerp. Kindertekeningen worden in de psychologie vaak gebruikt. Kinderen kunnen hun emoties soms beter in een tekening leggen dan dat ze die kunnen uitspreken. Psychologen kunnen hier gebruik van maken bij het bestuderen van een kind.
 


Kinderen houden van hun eigen creaties, ze snappen precies wat ermee bedoeld wordt. Een kindertekening als vloerkleed in hun eigen kamertje geeft niet alleen een originele speelplek, maar geeft hun kinderkamer een heel eigen gezicht. Bij de SpeelkledenWinkel is er naast het speelkleed op de foto nog een 2e handgetekend ontwerp te koop: speelkleed Zomer.


Allergie-vriendelijke kindervloerkleden van Arte Espina