Kindertapijten zijn helemaal hip vandaag de dag

Tapijt in de kinderkamer geeft de kamer niet alleen kleur, sfeer en warmte, een vloerkleed brengt ook nog eens veel gezelligheid en zal de leefwereld van je kindje aanzienlijk opfleuren. En helemaal als je kiest voor de nieuwe collectie kindervloerkleden van Arte Espina. Deze vloerkleden zijn een waar kunstwerk op zich en vormen absoluut de finishing touch van je kinderkamer.

 

Kindertapijten Arte Espina


Kindervloerkleden in vele variaties

Vrolijke kindertapijten in de vorm van grappige dieren zoals een ijsbeer, schaapje of pinguïn. Schattige meisjeskamer speelkleden met pastelkleurige bloemen of sprookjesfiguren en een heus circus kleed! Maar ook stoere jongens speelkleden met ridders, een tractor en graafmachine sieren de mooie Arte Espina collectie. 


De hoogpolige effen vloerkleden zoals Soul, Swing en Beat mogen we ook zeker niet vergeten te noemen. Daarnaast zijn ook de allerkleinsten niet vergeten. Speciaal voor hen zijn er sfeermakende kindertapijten zoals het SAM speelkleed Dierentuin in zachtblauw of roze, in thema's waar zowel baby's als grotere kinderen blij van worden. 

 Arte Espina volgt alle trends

Het ontwerpen van kindervloerkleden die helemaal passen bij de smaak en stijl van de kinderkamer anno nu, is dé drijfveer van de designers van Arte Espina. Bekijk de nieuwste Arte Espina kids collectie in de Speelkledenwinkel en ervaar zelf wat deze kindertapijten met je doen!

 

Tapijt voor de kinderkamer met Oeko-Tex kwaliteitslabel

Ondanks dat men zich steeds bewuster wordt van het milieu, denken weinig ouders bij aankoop van kindertapijten na over hoe het product geproduceerd wordt. Met name bij de aankoop van producten voor kinderen moeten ouders er op letten dat een kindervloerkleed geen schadelijke stoffen bevat, zoals verfmiddelen in garen of in lijm. De kwaliteit en de kindveiligheid moeten hierbij zeker niet vergeten worden. Het hebben van een Europees keurmerk is daarom in feite belangrijker dan een mooi design. 

Kindveiligheid staat bij de SpeelkledenWinkel voorop.

Daarom is het grootste deel van onze Arte Espina kindertapijten geschikt voor kinderen met een allergie en Oeko-Tex gecertificeerd. Producten met dit keurmerk zijn uitvoerig getest op schadelijke, chemische en milieuvervuilende stoffen. Deze kindertapijten zijn 100% veilig en 100% onschadelijk voor de gezondheid van kinderen. Je kunt je kind er dus met een gerust hart laten ravotten.