Als je denkt dat design vloerkleden alleen voor volwassenen verkrijgbaar zijn, heb je het mis. Ook in kinderkleden is momenteel een prachtig aanbod van unieke vloerkleden voor kinderkamers! Met merken als Arte Espina, Harlequin en Brink & Campman kunnen de kleintjes nu ook een écht designer vloerkleed in hun kamer hebben!

 

Bijzondere kinderkleden van trendgevoelige designers

Bij SpeelkledenWinkel kun je je hart ophalen als je op zoek bent naar een bijzonder kinderkleed. Opvallend mooi zijn de handgeknoopte design kinderkleden van Harlequin. Dit Britse label staat bekend om de geestige ontwerpen voor kinderen en verwerkt uitsluitend de beste natuurlijke materialen in haar kinderkleden.


Kinderkleden van topmerken

 

In deze tijd zijn we allemaal bezig met gezonder leven, letten we beter op eventuele giftige stoffen in producten en laten we ons goed voorlichten. Wol bevat geen schadelijke stoffen, het is immers een puur natuur product; De wollen kinderkleden van Harlequin zijn daarom een goede keuze voor de kinderkamer. Een kinderkleed van wol is bovendien aangenaam zacht om op te spelen, isolerend en heel gemakkelijk schoon te houden.

 

Kinderkleden voor kinderen met astmatische en allergische aandoeningen

Dutch Design vloerkledenproducent Arte Espina verwerkt een bijzonder innovatief garen in haar kinderkleden, het zgn. “Espirelle Acryl”. Dit speciale garen heeft talloze positieve eigenschappen: Kinderkleden gemaakt van dit materiaal zijn dan ook duidelijk onderscheidend van concurrerende vloerkleedproducenten.

 

De Arte Espina kinderkleden zijn hypo allergeen en daardoor bijzonder geschikt voor een kind dat last heeft van een allergie of astma. Uitvoerig getest en goedgekeurd door de Duitse TÜV garanderen deze kinderkleden een optimaal kindveilig product. De kinderkleed ontwerpen hebben prachtige kleuren en geven veel sfeer aan kinderkamers. Van de onlangs uitgekomen Sam kinderkleden collectie tot de bijzondere Glow-in-the-Dark kinderkleden, met een Arte Espina kinderkleed creëer je direct een warme en gezellige baby- of kinderkamer!

 

De design vloerkleden van Brink & Campman staan bekend om hun hoge kwaliteit, originele ontwerpen en het vakmanschap waarmee ze geproduceerd zijn. Dat geldt ook voor de kinderkleden collectie, een sierraad voor elke kinderkamer! 

 

Naast genoemde merken vind je bij SpeelkledenWinkel ook luxe vloerkleden voor kinderkamers van Scion en Sanderson. Kortom, keus genoeg uit topmerken waarbij de prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd goed is.