kinderkamer amerikaanse stijlkinderkamer amerikaanse stijlEen kinderkamer in Amerikaanse stijl is helemaal niet moeilijk te realiseren. Met bijvoorbeeld sterrenbehang, een grote fotoposter van New York of een (oude) Amerikaanse kaart aan de wand heb je al snel de gewenste sfeer te pakken. 

Met een aantal grote blikvangers kun je de Amerikaanse slaapkamer dan verder aankleden, zoals een dekbed of (sier)kussens met de Amerikaanse vlag erop of een kindervloerkleed in Amerika stijl. Voorbeelden hiervan zijn het New York vloerkleed en Amerikaanse vlag vloerkleed van Arte Espina.
Maar ook speeltapijt met sterren past heel goed bij een kinderkamer in deze stijl. 

 
 

 

Natuurlijk wil je als ouder dat de kinderkamer een veilige ruimte is met een gezond binnenklimaat en vrij van gifstoffen. Kritisch zijn op de aanschaf van een kindervloerkleed is daarom belangrijk. De Amerikaanse stijl kindertapijten van SpeelkledenWinkel.nl zijn daarom uitvoerig getest en gekwalificeerd als 100% kindveilig. De speelkleden zijn anti-allergeen, hebben geen schadelijke chemische bewerkingsprocessen ondergaan en bevatten geen gifstoffen. Ben je op zoek naar duurzame vloerkleden voor de jongenskamer of meisjeskamer, dan ben je hier aan het juiste adres.