Stralen met een glow in the dark kinderkamer

Vergeet de klassieke of neutrale slaapkamer van je kids. 2013 is hét jaar van de 'glow in the dark' kinderkamer. Sprankelende patronen die zachtjes oplichten zodra het gaat schemeren. Door even wat rond te snuffelen op het internet, kom je al snel tot de conclusie dat er vele leuke en hippe glowy artikelen te koop zijn. Grappige, nuttige, leuke oplichtende kinderkamer accessoires die zowel overdag als in de avonduren voor veel pret in de kinderkamer zorgen. Met een paar van deze stralende producten, zoals de Arte Espina Glowy speelkleden, creëer je in een handomdraai een sfeervolle en gezellige kinderkamer.


Glowy accessoires

Het decoreren en inrichten van de kinderkamer helpt bij een goede ontwikkeling van je kids. Als je ze op laat groeien in een speelse omgeving, zijn ze creatiever en in staat sneller oplossingen te vinden. De glow in the dark kinderkamer is dé hit van dit moment. Kinderen raken niet uitgekeken. Een glow in the dark muursticker, muurschilderij, lampje of sterren op het plafond zorgen ervoor dat het naar bed gaan weer super leuk wordt. Of je je kids daarna nog uit hun kamer kunt krijgen, is sterk de vraag.

 

Glow-in-the-dark-speelkleed SUPERMANGlowy speelkleden

In de speelkleden uit de nieuwste Arte Espina GLOWY collectie is een speciaal glow garen verwerkt. Hierdoor lichten bepaalde speelse elementen uit het kleed op, zodra het donker wordt. Hoe leuk is het dat superman oplicht in een stoere jongenskamer of dat twee katjes op een roze kleed in een romantische meidenkamer je lief aankijken. Onze persoonlijke favoriet is de fee, die lichtgevende hartjes uitstrooit, gevat in een glow-in-the-dark kindervloerkleed met lieve, tere kleuren.

 

Glow in the dark kinderkamer vloerkleed


De keuze is gevarieerd en van alle Arte Espina speelkleden kun je weer dezelfde onderscheidende en uitmuntende kwaliteit verwachten zoals je bent gewend.

 

De GLOWY serie is met recht een schot in de roos, want de kleden toveren de slaapkamer van je kleine meid of jongen razendsnel om in een sfeervolle glow in the dark kinderkamer. Wij zijn dan ook wat trots dat wij deze serie in de collectie hebben!

 

Voor een kinderkamer in strandsfeer tipte MoodKids onze oplichtende kindervloerkleden in hun nieuwste Vakantie Special! Bekijk het hier.