SPIKE de Egel | Scion vloerkledenSPIKE de Egel | Scion vloerkledenBOSDIEREN IN HET INTERIEUR

Iedereen weet inmiddels dat regelmatig “outdoors” / de natuur in gaan enorm positieve effecten heeft op je geestelijke gezondheid en welzijn.
Juist daarom is het een geweldig idee om
de natuur te integreren in je huis!


De designers bij het trendy Engelse merk SCION hebben het begrepen en ontwierpen het prachtige vloerkleed “Spike de Egel”. Door het succes van de aandoenlijke egels op het internet zoals Darcy the Flying Hedgehog
Ernest Hedgingway en Turbo the Hedgehog, zijn deze stekelige diertjes ongekend populair. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Scion een vloerkleed ontwierp waarop stoere egels afgebeeld staan - het design steelt de show in haar nieuwste collectie!


Scion egel vloerkleed Spike Marine

Het Scion behang op de foto is design “Taimi”; verkrijgbaar in de betere behangzaken en online bij o.a. Funkywalls.

Scion egel vloerkleed Spike


Maak kennis met Spike de Egel

Voor Spike werd een betoverende, bijna geometrische afbeelding van een gestileerde egel gebruikt. Naast dit bijzondere, 100% wollen vloerkleed, vind je Spike terug op o.a. trendy behang, kussens en mokken.

Bosdieren vormen de basis voor een aantal van Scion’s favoriete ontwerpen. Als je een fan bent van de Mr FOX vloerkleden, zul je dit nieuwste ontwerp met ‘t stoere egeltje zéker omarmen! Maak dus ruimte voor Spike in je huis; Niet alleen is hij ongelooflijk schattig, hij creëert een charmant geometrisch patroon op je vloer, dat superzacht en bijzonder comfortabel aanvoelt!


Scion egel vloerkleed Spike Pumice


Schattige egels veroveren harten op Instagram

Ben jij ook helemaal weg van de Instagram "hedgehog" toppers, dan zal egel Spike je vast en zeker aanspreken. Het eigentijdse vloerkleed geeft een lekker eigenzinnig tintje aan je interieur - of je Spike nu een plekje geeft in je woonkamer of in de kinderkamer. 

Darcy werd dankzij eigenaar Shota Tsukamoto de meest beroemde egel ter wereld. Jammer genoeg is ze er niet meer, maar wij begrijpen wel waarom ze meer dan 360.000 volgers heeft op Instagram... Kijk hoe schattig!


Darcy de Egel

 

Darcy de Egel


Darcy de Egel


Egel vloerkleed Spike steelt de show | Blog

Fotobron: today.com

Scion bosdieren vloerkleden Spike & Mr Fox


egel-vloerkleed-spike-steelt-de-show