Uit het bed met de blote voetjes op de vloer. Het is dan fijn als er een lekker zacht vloerkleed ligt. De kleintjes kunnen er lekker op rondkruipen, tieners kunnen er languit op liggen relaxen. 

Kleed de kinderkamer van je baby, kleuter of tiener aan met een van onze duurzame kindertapijten. Het is er dan meteen gezellig! We hebben de mooiste kleuren om uit te kiezen. Naast kindervloerkleden met kleurrijke afbeeldingen, dessins of in specifieke vormen, biedt de Speelkleden Winkel nu ook:

effen Arte Espina tiener- en kinderkamer vloerkleden


 

Intense kleuren, zacht en warm aan je voeten, behaaglijk en met een speelse vleug.

Passend binnen de trendkleuren van dit moment in zowel de jongenskamer als de meisjeskamer én supermakkelijk in onderhoud. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit de mooie serie 'SOUL"; een unieke vloerkleden lijn met 8 prachtige kleuren. Van mosgroen tot frambozenrood en van een diep paars tot kobaltblauw vloerkleed.

Vloerkleed Soul past ook perfect in een babykamer met mooie natuurlijke materialen zoals sloophouten kasten en muren van kalkverf. Voor liefhebbers van Naturel Living (een trend die blijft), kun je kiezen uit fraaie naturelkleuren, van heel licht crème tot warm aubergine. Je voegt met deze kinderkleden zachtheid toe aan stoere kamers voor jongens. Of juist karakter en stijl aan een meisjes- of tienerkamer met robuuste woonaccessoires.

Met deze lekkere softe sfeervloerkleden creëer je een eigentijdse, sfeervolle ruimte voor je kind (of voor jezelf)! Verkrijgbaar in 8 prachtige effen kleuren en in diverse maten te bestellen.


<< Bekijk alle Blogs