Unicef DoeGoodies Onderwijs

Onze kinderen hebben het geluk geboren te zijn in een omgeving waar het hen aan niets zal ontbreken.
Helaas geldt dat niet voor alle kinderen op de wereld.


In veel (ontwikkelings)landen is de situatie nog altijd zorgwekkend. Er is een tekort aan van alles, gebrek aan schoon drinkwater, medische voorzieningen en vooral aan onderwijs. Meisjes hebben de kracht om de wereld te veranderen. Toch zijn er nog 31 miljoen meisjes in de schoolgaande leeftijd die geen toegang hebben tot onderwijs. Zelfs wanneer ze wel naar school kunnen, stuiten ze op problemen die het moeilijk maken om naar school te gaan en te leren. 


Door de innovatieve Unicef projecten worden nieuwe mogelijkheden geschapen om doelen te bereiken, met name verandering brengen in het meisjesonderwijs. Het team van SpeelkledenWinkel steunt UNICEF, omdat er nog te veel kinderen zijn die een rechteloos, arm en kansloos bestaan leiden.  


Hoe kun je helpen?


Eén van de manieren die ons erg aanspreekt is een DoeGoodie kado te geven: Verrassende kado's die je in Nederland aan iemand geeft, maar waarbij het echte kado naar kinderen in bijvoorbeeld Colombia of Mali gaat. UNICEF zorgt ervoor dat de gekozen DoeGoodie terechtkomt bij die kinderen die het zo ontzettend hard nodig hebben.

 

Doe je met ons mee?

Geef een DoeGoodie en maak de wereld een beetje mooier voor een kind.

Leuk om te krijgen. Nog leuker om weg te geven!

DoeGoodies geef je in Nederland aan een vriend, vriendin, familielid of zakenrelatie, waarbij het échte kado gaat naar kinderen in bijvoorbeeld Bolivia of Ethiopië. De DoeGoodie-pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en zijn er al vanaf € 10,50. Je kunt kiezen uit vele DoeGoodies, variërend van schriften, een pakketje vitamines of muskietennetten tot malaria- en waterzuiveringstabletten en speciale melk voor ondervoede kinderen.

De ontvanger in Nederland krijgt een mooie (door jezelf te personaliseren) kaart en een kadolint. Vervolgens zorgt UNICEF ervoor dat de gekozen DoeGoodie terechtkomt bij die kinderen die het zo ontzettend hard nodig hebben.

Een geweldig initiatief van Unicef, waarmee we samen kinderen de mogelijkheid van onderwijs kunnen geven, kunnen beschermen tegen malaria, medische hulp bieden of gewoon kunnen zorgen voor 'n beetje meer plezier in hun leven. Het team van SpeelkledenWinkel helpt mee. Met jouw hulp kunnen we de leefwereld van heel veel kinderen verbeteren.

Wil je ook helpen? Bekijk hier alle Unicef DoeGoodies.