Dinopark Tickets

 

Dino Adventure Days bij DierenPark Amersfoort

+ SpeelkledenWinkel geeft van 12 t/m 27 oktober 10% korting op een DINO speelkleed.


Is jouw zoon een echte dino fan en dol op alles wat met dinosaurussen te maken heeft? Dan kan hij, samen met z'n vriendjes, helemaal los in het Amersfoortse Dinobos! Hier worden deze herfstvakantie namelijk de DinoAdventure Days & Nights gehouden. Kinderen kunnen er o.a. metershoog klimmen, crossen, quad rijden en op Dino Expeditie gaan.


 

Tijdens de Dino Days kunnen jongens met lef en uithoudingsvermogen zichzelf op de proef stellen op de Dino Stormbaan, ontdekken hoe het zit met hoogtevrees en leren om behendig vuur te maken. Je moet niet bang zijn om een beetje vies te worden, maar dat hoort bij het hebben van avonturen, toch? 

 

Dino kindervloerkleed in de DinoWinkel

Speciaal voor dit spannende Dinosauriërs Evenement is in het park een speciale Dino Winkel opgezet, waar je allerlei Dino spullen kunt vinden. Je vind er ook een Dino speelkleed, waarmee je in 1 klap een echte dinokamer creëert. Zou je voor jouw kleine dino fan zo'n stoer kindervloerkleed willen hebben? Dan hebben we goed nieuws: SpeelkledenWinkel geeft hierop de hele herfstvakantie 10% korting! 


 

DinoKluiven ofwel eten zonder mes en vork

Tafelmanieren, kinderen zijn er niet echt dol op. Deze herfstvakantie mogen ze lekker kluiven met hun vingers, botten naast zich neergooien en eten zoals echte avonturiers dat doen! Het DinoKluiven Festijn is voor minimaal 30 personen en inclusief drankjes. 


 

Dino Adventure Nights

Houd je van nog meer dino avontuur? Echte waaghalzen komen op 12, 18, 25 en 26 oktober griezelen in het duistere DinoPark (betreden op eigen risico), dat in het donker tot leven komt. Sluip met je zaklamp door de donkere bossen, ga nachtklimmen en ontdek de langste griezeltunnel van Nederland! De DinoAdventure Nights zijn alleen geschikt voor kinderen die beschikken over stalen zenuwen en een flinke portie lef. Want voor je het weet, sta je onverwacht oog in oog met enorme dino’s.  Bezoek je de DinoAdventure Day op de dag dat er ook een DinoAdventure Night is? Dan kan je met je Dayticket gratis de Night beleven.


Nieuw: Ontdek de dino's met de DierenPark app

Met de gratis DierenPark app voor iphone of Android kun je deze dierentuin op een heel andere manier  beleven. Met de app kom je meer te weten over de dieren die in het dierenpark wonen en je leert tijdens je bezoek de bijzondere dieren goed kennen. Dagelijks kan je een dierverzorger ontmoeten in het park. Het dagelijkse programma vind je terug in de app, die regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe thema's.


Veel plezier aan alle dinosaurus fans!