Uit het bed met de blote voetjes op de vloer. Dan is het fijn als er een zacht vloerkleed ligt. Maar natuurlijk is zo’n kleed er ook om lekker op te spelen of rondkruipen. Met het juiste kindervloerkleed, passend bij de smaak van je kind, krijgt hun kamer meteen de juiste sfeer.
Is jouw kind gek op robots? Veel jongens zijn er helemaal door gefascineerd!


de-ultieme-robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-1

 

Een robotkamer, een jongensdroom

Een robotkamer creëer je door bijvoorbeeld grappige robots op de muur in de vorm van stoer (kinderkamer) behang. Het vrolijke computer-stijl karakter 'Reggie Robot' van Harlequin combineert knallende kleuren met plezier en verbeelding!

 

Naast het geestige robot-behang bestaat de Reggie Robot lijn uit stoffen én een geweldig gaaf robot vloerkleed, waar elke jongen enthousiast over zal zijn! Niet alleen is het een super blikvanger, Harlequin’s vloerkleden zijn bovendien van 100% wol – dus kindveilig, slijtvast en vlekbestendig. Wel zo handig met die stoere jongens…!

 

de-ultieme-robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-3

de-ultieme-robotkamer-met-harlequin-reggie-robo-2 2

 

Robot behang - populair bij kleine EN grote mensen

Het  robotbehang van dit eigenzinnige Engelse merk is zelfs zo geliefd, dat het ook door volwassenen veelvuldig gebruikt wordt. Verbaas je over de vele grappige toepassingen ervan, van robots in je werkkamer tot in je hal! En voor de kleine nerds-in-de-dop is Reggie Robot natuurlijk geweldig leuk in de babykamer…

 

robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-hal


robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-slaapkamer


robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-werkplek


robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-babykamer


robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-kinderkamer


robotkamer-met-harlequin-reggie-robot-limegroen


Het Reggie Robot behang is te koop bij de betere behangzaken en webwinkels zoals Miss Marple


Meer bekijken van Harlequin?

Deze geestige collectie heeft echt iets voor iedereen, van pasgeboren baby's en nieuwsgierige kinderen, tot en met stijlbewuste tieners en hun ouders. Bij de Speelkleden Winkel vind je de complete lijn Harlequin vloerkleden.


Harlequin vloerkleden en behang

Met dank aan loveyourwall.com.