Arte Espina vloerkleed SENSOR


Arte Espina's design team blijft mooie ontwerpen toevoegen aan haar verschillende themalijnen. De nieuwste Sensor vloerkleden sluiten perfect aan bij de serie "Digital Line", die geometrisch geïnspireerd zijn. Of je nu een vloerkleed zoekt voor onder je (werk)tafel, in de woonkeuken, woonkamer of tienerkamer… de karaktervolle Sensor vloerkleden voelen zich overal thuis!

 

De achterliggende gedachte van het ontwerp is leven brengen in het interieur, wat bijzonder goed gelukt is: Design vloerkleed Sensor is gewoon erg mooi om naar te kijken. De aangebrachte meerkleurige accenten liggen als het ware bovenop de ondergrond en versterken de krachtige, karaktervolle kleuren.


Laat de Sensor vloerkleden een beroep doen op je zintuigen
 


Afkomstig uit Arte Espina's 2015 Collectie, speciaal ontworpen voor het jonge interieur, zijn de Sensor vloerkleden verkrijgbaar in de kleuren taupebruin en bordeaux.    


Arte Espina design vloerkleed Sensor


Het strakke lijnenspel is niet alleen een lust voor het oog, de kleden zijn ook nog eens ultiem zacht om aan te raken! Deze vloerkleden zijn niet gemaakt van de traditionele Espirelle Acryl garens, synoniem met de naam Arte Espina, ze zijn ambachtelijk handgetuft uit polyester en acryl. Deze mix heeft niet alleen geweldig fraai uiterlijk, maar staat voor comfortabele zachtheid. 


Arte Espina vloerkleden voor Jong Wonen