Hoera, de dagen worden weer warmer, wat ons doet dromen over lange zwoele avonden en prachtige zomerhuizen waar het heerlijk toeven is. Persoonlijk vallen wij altijd voor de mooie Mediterrane vakantiehuizen, met hun typische kleurrijke inrichtingen. Hét concept voor het zo lang naar verlangde “dolce far niente” gevoel, wat zoveel betekent als “het zoete nietsdoen”…

 


De warme, relaxte sfeer van een “haciënda”, “fazenda” of “finca” zoals je vindt in Spaans- en Portugees-talige landen, inspireerde vele B&B- en hoteleigenaren tot het overnemen van deze populaire details qua uitstraling en inrichting.  De authentieke interieurs van deze landgoederen met hun bijzondere en indrukwekkende huizen, zijn nog altijd een oneindige inspiratiebron. Details worden zowel buiten- als binnenshuis overgenomen en vind je terug bij vele mooie Mediterrane accommodaties.

 

Ook de vloerkleedontwerpers van Arte Espina lieten zich hierdoor inspireren, wat je terugvindt in de bijzondere “Haciënda” vloerkleden uit haar “Craft” serie: Je waant je in een sfeervolle finca met deze prachtige wollen kleden in warme aardse kleuren. Met accenten in turquoise of terra zijn ze een ware eyecatcher in je interieur!
 


 


De ambachtelijk gemaakte “kelims” zijn gemaakt van de beste kwaliteit wol en vallen op door de heldere kleuren en bijzondere designs. Naast een zeer comfortabel gevoel bieden de wollen vloerkleden een bijzonder lange levensduur; puur handwerk producten die jarenlang mooi blijven, en het zomerse vakantiegevoel binnenbrengen in je eigen huis.  


Met dank aan modern-rugs.co.uk en style-files.com