Arte Espina is bezig de Nederlandse vloer- en speelkledenmarkt te veroveren met haar originele kleuren, designs en motieven. Woontrends uit de hele wereld dienen als inspiratiebron voor de designers, die ieder jaar een nieuwe collectie uitbrengen.

De Kids Collectie (speelkleden voor grote en kleine meisjes en jongens) bevat naast hippe, stoere en lieve kinderspeelkleden ook (disney) sprookjes kleden, een speelkleedserie in specifieke vormen zoals een bloem of vredesteken, die ook als baby speelkleed geweldig zijn! De trendy vloerkledenserie The Young  bevat een sprankelend assortiment met dynamische, speelse of juist romantische motieven voor de moderne tienerkamer. Bijzonder originele (speel)kleden die een echt eigen gezicht geven aan het interieur van speel-, slaap- of woonkamer. 

Een technologische vernieuwing: de Espirelle vezel

Het geheim van de speelkleden van Arte Espina zit hem in het materiaal: Espirelle. De speciaal voor Arte Espina ontworpen Espirelle vezel — 100% Japanse acryl — is volledig gesponnen. De vezels zijn gestrengeld en hebben vervolgens een warmtebehandeling ondergaan. Zij verkrijgen zo alle eigenschappen van wol, maar behouden de voordelen die acryl biedt.

90% van de vlekken zijn eenvoudig met water te reinigen

Aangezien de Espirelle vezel voor 100% uit acryl bestaat, kan in vrijwel alle gevallen een vlek simpelweg met water gereinigd worden. Een belangrijke beslissingsfactor als het om speelkleden voor kinderen gaat.

TÜV gecertificeerde kwaliteit

De acryl vloerkleden van Arte Espina dragen het TÜV/TFI certificaat, dat een onafhankelijke controle en een maximale kwaliteit voor de consument garandeert. 
Iedere kwaliteit ondergaat een reeks testen, certificaten zijn o.a. uitgegeven voor slijtvastheid, geschiktheid voor kinderen met een allergie en voor goede werkomstandigheden tijdens de productie.

Een zeer aantrekkelijke prijs

Gezien de onderscheidend hoge kwaliteit, zijn de prijzen voor een speelkleed zeer aantrekkelijk.

Assortiment

Speelkledenwinkel.nl zal gedurende de komende maanden de collectie steeds opnieuw uitbreiden, waarbij we strenge selectiecriteria hanteren.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de video hieronder of bekijk de gehele collectie surf naar www.arteespina.nl.