De Arte Espina Kids Collectie:

een ontdekkingsreis voor kleine avonturiers!

 

Waan je in een circustent vol bonte kleuren, op de boerderij tussen vrolijke dieren of in het bos waar je oog in oog staat met Meneer de Vos, Baby Uil en Woef de Hond! De speelkleden collectie van Arte Espina nodigt kinderen uit om op ontdekkingsreis te gaan en zich te laten inspireren door een betoverende en humoristische fantasiewereld. Zo wordt ieder kindertapijt een speeltuin! 
 

Arte Espina kinderkamer vloerkleed Circus
 

Wij zijn super enthousiast over deze speelse kinderkamer vloerkleden, die met veel creativiteit, zorgvuldigheid en detailwerk zijn ontwikkeld. Natuurlijk zijn ook deze speelkleed ontwerpen allergie-vriendelijk en dus geschikt voor kinderen met allergische en/of astmatische aandoeningen. Uitvoerig getest en gecertificeerd met het wereldwijd erkende OEKO-TEX® keurmerk, kun je er zeker van zijn dat ieder speelkleed vrij is van schadelijke stoffen en dus volkomen veilig voor jouw kind.
 

Arte Espina kinderkamer vloerkleed Boerderijdieren


Favoriete speelkleden van de redactie

Gespot door Hip+Hot Magazine!

Geïnspireerd door de magie van een kinderboeken illustrator, ontwierp Arte Espina’s designer Mary-Cécile Ortmanns een kleurrijk kindervloerkleed waarop een prachtige vos staat afgebeeld.
Meneer de Vos krijgt van tijd tot tijd bezoek van zijn vriendje de Uil, die zijn kleintjes verstopt in de boom. Open de vilten klep en je ziet het schattige baby uiltje zitten, een geweldig leuk detail!

 

Arte Espina speelkleed Meneer de Vos


Mama Uil kan met haar beweegbare snavel liedjes zingen, en al die vrolijke vogelgeluiden lokken Woef de Hond naar het bos. Met zijn kleurrijke jasje en oren van vilt valt hij direct op. Het oor kun je optillen, waaronder je z’n decoratieve halsband ziet!

Twee fantasie stimulerende speelkleden, die met de hand zijn gemaakt van het unieke Espirelle Acryl. Dit onder eigen beheer door Arte Espina ontwikkelde materiaal is bijzonder sterk, heeft een lange levensduur en is hypo allergeen.

 

Kindertapijten voor de babykamer

Door de handige afmetingen ideaal voor babykamers. Deze schattige speeltapijten zijn door het witte, speelse fluffy effectgaren heerlijk zacht en symboliseren de positieve kijk op het leven. Net als alle andere Arte Espina kinderkleden zijn ook deze designs hypo-allergeen, een belangrijk punt in deze tijd waarin veel baby's allergisch zijn voor allerlei stoffen. 
 

Voor jongens is er een nieuw design: een stoer speelkleed met graafmachine, en voor de meisjeskamer het felurige SAM speelkleed met bloemen!
Ben je net zo enthousiast geworden als wij en nieuwsgierig naar alle andere ontwerpen? 
 

 

Klik HIER om de complete Arte Espina speelkleden collectie te bewonderen

Arte Espina speelkleden collectie 2014

 Alle afbeeldingen vallen onder Copyright van SpeelkledenWinkel.nl & Arte Espina