Deze inspirerende special voor kinderen & kinderkamers verschijnt 2x per jaar, en deze uitgave heeft weer een leuk thema:

 

Kinderkamer ideeën in Ariadne at Home Kinderen

 

Droomberoepen van kinderen

“Later als ik groot ben”

Veel kinderen blijken daarover te fantaseren en hebben vaak nu al – terwijl ze nog klein zijn – een idee over hun droomberoep! Van postbode tot bakker, van ontwerper tot astronaut… In de Kinderen special daarom uitgebreid aandacht voor toekomstige beroepen van onze zoontjes en dochtertjes; leuke zelfmakers zoals een raket en een timmermanskast. Alles leuk vormgegeven met inspirerende foto’s.

Daarnaast een interview met 3 ondernemers in de dop: Sofia van 10 en Mila van 8 maken zelf sieraden, kussentjes en stoffen knuffels die ze verkopen op goede doelen markten en dromen van een eigen blog + webshop als ze ouder zijn!

Maartje van 9 verrast iedereen met haar bijzondere geboorteschilderijen, die ze maakt voor pasgeboren kindjes bij haar in de buurt.

 

Kinderkamer idee met spijkerstofSpijkerstof in de kinderkamer

Een kinderkamer in blauw somber en saai? Niet als je verschillende blauwtinten combineert, zoals diep indigo en zoet babyblauw. Bekijk hoe je een simpel wit tafeltje helemaal hip maakt door het met jeansstof te beplakken. Of knip letters uit een oude spijkerbroek en plak ze op de wand. En wat te denken van stoere gordijnen die je maakt van spijkerstof van de markt?

Leuke ideeën en prachtige foto’s van eigentijdse kinderkamers en tienerkamers, waar eigenlijk alleen nog een bijpassend speelkleed ontbreekt!


Daarnaast mooi speelgoed voor op reis, stof en behang voor jongenskamers en meisjeskamers en fair trade producten voor de milieubewuste kinderkamer. Het interview met 2 vrouwen die ieder een eigen merk voeren waarbij kinderen de rode draad zijn, is boeiend om te lezen. "Een eigen merk is zo dicht bij je, net als je eigen kind" - een uitspraak die het team achter Speelkledenwinkel alleen maar kan beamen!

Bekijk onze Opruiming Kinderkamer vloerkleden!Is jouw kinderkamer of babykamer al ingericht, maar mis je nog de finishing touch?


Bekijk dan onze Kinderkamer vloerkleden Opruiming met kortingen tot wel 30%!